Ukontrollert husarbeid

Joakim Bekkåsen.

Joakim Bekkåsen. Foto:

Av
DEL

Mårn duÅ beise huset er ikke akkurat min favorittaktivitet, men for to uker siden måtte jeg bare sette i gang. Nå begynner jeg endelig å nærme meg slutten, etter å ha fått mye god hjelp av flinke folk på veien.

Men det har ikke akkurat gått helt smertefritt for meg underveis. Jeg har måttet legge penselen fra meg i frustrasjon flere ganger.

Jeg skjønner bare ikke hvordan folk klarer å beise uten å søle. Det drypper stadig fra penselen og oljebeisen flyr i alle retninger. Her om dagen klarte jeg til og med å treffe bilen, og jeg måtte raskt fram med white spirit for å få det bort. Samme dag dryppet det også noen dråper med oljebeis ned i håret mitt, så jeg hadde en stiv sveis i et flere dager.

Den dummeste situasjonen var antakeligvis da jeg tråkket på et lokk med oljebeis uten å vite det. Jeg vandret rundt i gården og så omsider at det var tydelige fotspor bak meg. Og de kommer til å være der i mange år.

Jeg gleder meg virkelig til å bli ferdig og få tilbake litt fritid. Det var i alle fall det jeg tenkte på mandag før jeg kom hjem fra jobb.

Da jeg kom inn døra fikk jeg nemlig servert sjokknyheten av kona. Hun hadde involvert min mor til å renovere stua og de hadde sammen lagt en plan. I høst skal det både males og tapetseres.

Det vil jo ingen ende ta og man kan jo glede seg til å se hva jeg klarer å stelle i stand innendørs ...

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags