«Ari og Aune kune tatt serien til nye høyder»

Helge Warberg-Knoll.

Helge Warberg-Knoll. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mårn' du! skrevet av Helge Warberg-Knoll, journalist.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nå er det bare å vente i spenning på neste sesong av Farmen Kjendis. Hvalers litterære sønn, Aune Sand, har jo allerede utbasunert at han er konstant kåt inne på farmen. Men hva annet kan man vente av forfatteren av boka «Jordbærmus».

Da reporteren ba om et svar på hvordan dette kunne ha seg, svarte Sand - som bare han kan - at bonden ( som representant for primærnæringen) - er kåt hele tiden - og at dette holder ham igang. Ja, det er jo flere åkre man skal harve over, men likevel...

To andre frittalende deltakere i neste sesong er jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen. De to jentene har plaffet ned det meste med puls i norsk villmark og vil nok ikke la seg pelle på nesa. Det kan bli interessant når de to pumpehaglene fra det høye nord møter en annen deltaker langt nordfra i kongeriket, nemlig Erlend Elias.

Umiddelbart kan det jo virke som homse-stylisten lakker neglene oftere enn jegerjentene fyrer løs. Men jeg kan jo ta feil. Likevel virker det som om de befinner seg i hver sin ende av melkeveien.

Manne-mannen Frank Løke er også med i neste runde av gøy på landet. På lagbildet med samtlige deltakere står han i bakerste rekke med en ljå. Det er neppe tilfeldig, for Løke kan fort bli mannen med ljåen i denne utgaven av «Old McDonald had a farm».

Det er vanskelig å se for seg at han og Aune Sand blir soulmates, men det vil jo tiden vise. Dessverre takket Ari Behn nei til å bli med i TV2s melkeku. Det er synd. Ari og Aune kune tatt serien til nye høyder.... .

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.