Gå til sidens hovedinnhold

Masse penger å hente for lag og foreninger som vil søke

Sparebank 1 Østfold Akershus oppfordrer nå lag, foreninger og andre ildsjeler til å søke økonomisk støtte gjennom bankens gavefond. 

Det er litt ulike frister avhengig av beløp og geografisk område.

– Vi minner om at vårens søknadsfrist for prosjekter over 100.000 kroner er 15. april. For søknader under 100.000 kroner kan du søke fortløpende, sier Ida Andberg, banksjef hos SpareBank 1 Østfold Akershus i Moss.

Andberg sier banken regner med å kunne dele ut ca. 15 millioner kroner fordelt på Mosseregionen, Follo og Fredrikstad i 2021. I tillegg kommer tilsvarende beløp for Sarpsborg og Halden.

– Det har vært ekstra tøffe tak for frivilligheten og kulturlivet det siste året. Nå håper vi på mange gode søknader til prosjekter og aktiviteter som kan bidra til positiv utvikling og blåse nytt liv og glede i et koronapreget lokalsamfunn igjen, sier Ida Andberg.

2020 utgjorde gavevirksomheten og sponsing over 50 millioner kroner i støtte til lokale formål, prosjekter og klubber i regionen. Sju millioner kroner av dette var øremerket et eget koronafond.

Pengene som deles ut kommer fra bankens eget gavefond og to stiftelser, SpareBank 1 Østfold Akershus Stiftelsen og Sparebank 1 stiftelsen Halden.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.