Jeg sitter tett på politikerne søndag kveld. Forstår mange stoler på meg sånn halvveis, og det kan de også gjøre. Jeg forstår at det blir mye psykisk helse de neste fire årene, og det overrasker meg ikke med de partiene som nødvendigvis må stå i sentrum av forhandlingene.

Jeg gjettet meg i går kveld til hva som skjer, det skal bli spennende å se om jeg fikk rett, kanskje vet jeg det allerede før dette kommer på trykk?

Uansett grunnen til at jeg skriver dette er at jeg vi minne politikerne om denne som sto i Moss Avis 17mars i år. Vi sitter klare i frivilligheten til å bidra godt politisk med våre råd på bakgrunn av erfaringene våre. Jeg tror vi som kjenner til dette vonde kan bli viktige i de neste fire årene, om politikerne vil lytte til oss og bruke kompetansen, erfaringen og ekspertisen vår. Vi er mange som har mulighet, lyst og kan være ressurser inn i et politisk råd.

Så, dere hører fra oss så snart dere har landet det viktigste, sak nummer 1 hvem skal bli ordfører. Så dere kan starte på sak 2 Hvordan skape en bedre psykisk helse i befokningen

Hilsen engasjer borger som ønsker en bedre psykisk folkehelse og et enklere liv for de som har falt utenfor.