Torsdagens langoddsprogram er innholdsrik. Parma og Roma møtes i åttendelsfinalen i Coppa Italia. Det spilles også en cupkamp i Frankrike og to cupkamper fra Tyrkia, hvor blant andre Alexander Sørloths Trabzonspor er i aksjon. I Spania spilles det tre kamper på nest øverste nivå. Håndball-EM ruller videre, og torsdag er de i gang med hovedruden. Det spilles tre spennende kamper. På hockeyfronten er det full runde i den norske Get-ligaen og i svensk SHL, i tillegg er det flere kamper fra KHL.

Fredag er det ca 523 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Parma - Roma - H 3,60 (spillestopp kl. 2110)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Coppa Italia, åttendedelsfinale. Parma ligger på syvendeplass på tabellen, kun to plasser bak Roma. De har stø kurs mot europacupspill i Serie A, men det kan hende at Parma likevel vil satse på cupen. De har hatt suksess der tidligere, men det begynner å bli en stund siden. Laget fra middelalderbyen i regionen Emilia-Romagna vant Coppa Italia tre ganger i tidsrommet mellom 1992 og 2002.

Roma har fått problemer mot lagene i toppen av tabellen denne sesongen. At de nå møter et Parma-lag som har oppnådd sterke resultater denne sesong er dårlige nyheter for gjestene fra hovedstaden. The Giallorossi har nemlig ikke vunnet verken hjemme eller borte mot topp åtte-lagene denne sesongen. De har allerede tapt en gang mot Parma. Da lagene møttes på Stadio Ennio Tardini i starten av november vant Parma 2-0. Det var ikke helt overraskende. Vertene har hatt et godt tak på AS Roma hjemme, hvor de har vunnet seks av de siste ni kampene her.

Romas statistikk i Coppa Italia gir ikke grunn til å stole på dem. Gjestene har tapt de tre siste bortekampene i denne turneringen. Forrige sesong tok cupeventyret slutt i Firenze, da de gikk på en kjempesmell og tapte 1-7 mot Fiorentina.

For en av Italias største klubber er fire seire etter ordinær spilletid i de elleve siste cupkampene en skuffende statistikk. I torsdagens cupoppgjør møter de et Parma-lag som har vært brukbare på hjemmebane. De har vunnet fem av de syv siste hjemmekampene i Coppa Italia.

Roma mangler også et par sentrale offensive spillere. Stjernespissen Edin Dzeko er ute. I tillegg må Roma-trener Paulo Fonseca klare seg uten Justin Kluivert. Det betyr at Nikola Kalinic starter på topp.

Parma har vunnet hjemme i de to forrige cuprundene, og de har scoret 17 må på de syv siste cupkampene På de syv siste sesongene har de kun røket ut av cupen på hjemmebane to ganger. Når oddsen på kampen er satt såpass skjevt, er det ikke tvil om hvem jeg vi sette pengene på.

Ser man på statistikken denne sesongen, de siste møtene mellom lagene og tidligere prestasjoner i Coppa Italia, er det helt opplagt at det er mest spennende å gå for Parma-seier. At Edin Dzeko også mangler hos Roma styrker sjansene for Parma-seier. Vi går for hjemmeseier til 3,60 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset