Åpner med Tage som pausefyll

Tage Pettersen og en håndfull andre lokalpolitikere skal underholde med straffespark-konkurranse i pausen på Melløs.

Tage Pettersen og en håndfull andre lokalpolitikere skal underholde med straffespark-konkurranse i pausen på Melløs. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Mossepolitikerne sørger for pauseunderholdningen på Melløs lørdag når MFK spiller årets første seriekamp.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det er Kråkevingen som syntes politikerne kunne brukes til mer enn bare budsjettprat og sene kveldsforlik.

- Vi synes det trengs litt er ramme rundt kampene, så derfor har vi tatt initiativ til en rekke underholdende tiltak som pauseunderholdning, sier Kråkevingens kontaktperson i saken, Erik Størdal Rygge.

- Elendig i fotball

Lørdag blir derfor sju politikere utfordret til å score straffe på MFKs keepertrener, Clas-André Guttulsrød. Ordfører Tage Pettersen (H) er en av de som skal utfolde sine fotballbein på Melløs.

- Hvor god er du til å spille fotball?
- Jeg er elendig. Jeg spilte fotball i to uker da jeg gikk i første klasse. Men jeg har en sønn som er ganske bra, så jeg har trent litt med ham slik at jeg i hvert fall skal treffe innenfor stengene, sier Pettersen.

Mer enn bare kamp

Han regner ikke med at motstanden blir voldsomt mye bedre. Det er Eirik Tveiten (Rødt), Øivind Tandberg-Hanssen (SV), Shakeel Rehman (Ap), Halvard Sand (KrF), Erlend Wiborg (FrP) og Joacim Sveli (V) som skal prøve å danke ut ordføreren i kampen om Melløspublikummets gunst. Og ordføreren synes ikke det er nedverdigende å være pauseunderholdning.

- Det er godt de kan bruke oss til noe, sier han.

Neste påfunn fra initiativtakerne i Kråkevingen blir neste hjemmekamp mot Senja. Da stiller Kaptein Rødskjegg opp for å spille fotball mot alle unger over 12 år som har løst billett til kampen.
- Å gå på kamp på Melløs skal være mer enn bare 2x45 minutter fotball, sier Erik Størdal Rygge fra Kråkevingen.

Artikkeltags