Åpner med Tage som pausefyll

Tage Pettersen og en håndfull andre lokalpolitikere skal underholde med straffespark-konkurranse i pausen på Melløs.

Tage Pettersen og en håndfull andre lokalpolitikere skal underholde med straffespark-konkurranse i pausen på Melløs. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Mossepolitikerne sørger for pauseunderholdningen på Melløs lørdag når MFK spiller årets første seriekamp.

DEL

Det er Kråkevingen som syntes politikerne kunne brukes til mer enn bare budsjettprat og sene kveldsforlik.

- Vi synes det trengs litt er ramme rundt kampene, så derfor har vi tatt initiativ til en rekke underholdende tiltak som pauseunderholdning, sier Kråkevingens kontaktperson i saken, Erik Størdal Rygge.

- Elendig i fotball

Lørdag blir derfor sju politikere utfordret til å score straffe på MFKs keepertrener, Clas-André Guttulsrød. Ordfører Tage Pettersen (H) er en av de som skal utfolde sine fotballbein på Melløs.

- Hvor god er du til å spille fotball?
- Jeg er elendig. Jeg spilte fotball i to uker da jeg gikk i første klasse. Men jeg har en sønn som er ganske bra, så jeg har trent litt med ham slik at jeg i hvert fall skal treffe innenfor stengene, sier Pettersen.

Mer enn bare kamp

Han regner ikke med at motstanden blir voldsomt mye bedre. Det er Eirik Tveiten (Rødt), Øivind Tandberg-Hanssen (SV), Shakeel Rehman (Ap), Halvard Sand (KrF), Erlend Wiborg (FrP) og Joacim Sveli (V) som skal prøve å danke ut ordføreren i kampen om Melløspublikummets gunst. Og ordføreren synes ikke det er nedverdigende å være pauseunderholdning.

- Det er godt de kan bruke oss til noe, sier han.

Neste påfunn fra initiativtakerne i Kråkevingen blir neste hjemmekamp mot Senja. Da stiller Kaptein Rødskjegg opp for å spille fotball mot alle unger over 12 år som har løst billett til kampen.
- Å gå på kamp på Melløs skal være mer enn bare 2x45 minutter fotball, sier Erik Størdal Rygge fra Kråkevingen.

Artikkeltags