Duket for spansk magi på Melløs?

Fredrik Scheinert (t.v.) og Thomas Thorkildsen kan være tilfredse med at de nå har styrket MFK med to spennende spanske spillere.

Fredrik Scheinert (t.v.) og Thomas Thorkildsen kan være tilfredse med at de nå har styrket MFK med to spennende spanske spillere. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Moss FK har signert spanjolene Marcos Gondra Krug og Jorge Rodriguez.

DEL

I MFK håper man nå at litt spansk magi kan bidra til å redde klubben og plassen i 2. divisjon. To spanske spillere er nemlig spilleklare for den nedrykkstruede klubben, som dermed har fått på plass en spillerstall til å leve med igjen.

– Vi har ihvertfall klart å erstatte de spillerne vi har mistet. På den måten slipper vi å tappe juniorlaget for spillere, og er selvsagt veldig fornøyde med å kunne opprettholde et bra trøkk i begge spillergruppene, påpeker styreleder i MFK, Thomas Thorkildsen.

SE MFK MOT BÆRUM I UKAS KAMP

Ryktene har gått

Ryktene om de to spanjolene har versert noen dager, men siden detaljene i overgangen ikke har vært klare, har MFK-ledelsen holdt kortene tett til brystet.

– Vi har vært nødt til å holde igjen, men er veldig glade for at ting nå er på plass, sier nestleder Fredrik Scheinert.

Den sentrale midtbanespilleren Marcos Gondra Krug og spissen Jorge Rodriguez er de to som etter sigende går rett inn og styrker MFKs lag. Gondra kommer fra ungdomsfotball i Athletic Bilbao og spilte i fjor for Syrianska i Sverige, mens Rodriguez kommer rett fra spill i spansk fotball. Begge er rutinerte og har passert midten av 20-årene.

LES OGSÅ: Det er fortsatt langt igjen

Trener fra torsdag

– De har begge spilt i Segunda liga i Spania, og holder et høyt nivå. De var på trening hos oss forrige uke, så vi har sett dem. Og Arne Erlandsen har fått akkurat de to han ville ha, smiler Scheinert.

Begge har signert for MFK og den siste bekreftelsen fra det spanske forbundet kom nylig. De to skal være på trening på Melløs fra torsdag, Rodriguez kanskje allerede i dag.

– Det europeiske vinduet er fortsatt åpent, mens det nordiske stengte ved midnatt søndag, da det var stengt i Spania. Derfor har det blitt litt forsinkelser, men responsen fra alle hold er god, melder MFKs ledelse.

- Økonomi?

- Spania sliter på alle fronter, så disse spillerne koster ikke mer enn en norsk spiller. Derfor har dette latt seg gjøre å få til, sier Thomas Thorkildsen.

Artikkeltags