Forlenget med Moss FK

Fortsatt sjef: Arne Erlandsen skal lede treningene på Melløs i november, men hva som skjer etter det er fortsatt uvisst. Foto: Joakim Bekkåsen

Fortsatt sjef: Arne Erlandsen skal lede treningene på Melløs i november, men hva som skjer etter det er fortsatt uvisst. Foto: Joakim Bekkåsen

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Arne Erlandsen har blitt enig med MFK om at han fortsetter som trener ut november, og skal dermed være med og legge grunnlaget for 2014.

DEL

Moss FK har kommet et stort skritt nærmere å beholde den suksessrike fotballtreneren.
– Jeg har en god følelse og det har jeg hatt hele veien, sier sportslig leder Fredrik Scheinert, som først og fremst er storfornøyd med å ha Erlandsen på Melløs ut neste måned.
– Treningene starter til uken, og da skal Arne være med og legge noe av grunnlaget for neste sesong. Vi har tett kontakt med ham hele tiden, og vi kan informere om at dette overhodet ikke er en dyr affære, påpeker han.

Riktig trener for Moss

MFK-keeper Thomas Skjelin, som var det klare førstevalget under høstsesongen, tror klubben vil dra store fordeler av å ha Erlandsen i over en måned til.
– Jeg synes dette er artig og tror ikke minst han vil gjøre mye bra for Moss i løpet av den tiden. Han er en ledertype som har klare retningslinjer og som får fram det beste i hver enkelt spiller. Det står det respekt av, sier Skjelin, som foreløpig er usikker på hva han skal gjøre neste år. Sisteskansen skal snart i samtaler med MFK-styret, men er også i kontakt med tre andre klubber. Hvilke det er, vil han ikke si foreløpig.

Nervepirrende måned

Tidligere denne uken informerte Scheinert om at spillerne som ønskes med videre, vil få kontraktstilbud i løpet av november. Nå gjelder det samme for Arne Erlandsen.
– Planen er å konkludere da. Det har vi blitt enige om, avrunder han.

Det skal også nevnes at Lillestrøms hovedtrener Magnus Haglund linkes til en rekke svenske klubber. Arne Erlandsen, som er bosatt på Lillestrøm, ledet «kanarifuglene» fra 1998 til 2004, der han blant annet sikret seriesølv i 2001. I tillegg har svenske Aftonbladet linket Erlandsen til å bli Per-Mathias Høgmos arvtaker i Djurgården.

Artikkeltags