Gå til sidens hovedinnhold

Hvor lenge holder nullen?

Artikkelen er over 7 år gammel

To seriekamper og null baklengs er fasiten for MFK så langt. Men hvor lenge holder den gode statistikken?

MFKs defensive struktur har høstet mye ros gjennom vinteren og våren, og så langt holder den mål. Tar vi med cupkampen mot Kråkerøy stå MFK med 10-0 på årets tre obligatoriske kamper. Spørsmålet er når nuller ryker.

Moss Avis vil derfor at leserne våre skal tippe når det første baklengsmålet kommer. Den som klarer å klokke inn i hvilket spilleminutt, eller er veldig nærme eksakt tidspunkt, kan vente seg noen Flax-lodd i posten.  Post ditt tips i kommentarfeltet under saken, og vær med i konkurransen.  

LES OGSÅ: Overbevisende seier til MFK

Det er 56 lag i norsk 2. divisjon, og Moss FK er ett av kun tre lag som står med null baklengs etter de to første serierundene. De to andre er serieleder Ørn Horten i avdeling 1 og tabelltoer Brumunddal i avdeling 2. I skrivende stund står også Vidar med null baklengs i avdeling 3, men de har bare spilt én kamp og har en hengekamp mot Brann II i kveld.

Flest baklengs etter to serierunder har Holmen i avdeling 1, og MFKs avdelingsmotstandere Drøbak/Frogn og KFUM Oslo, alle med åtte baller i sekken.

Se høydepunktene fra kampen mot Lørenskog her

Kommentarer til denne saken