Jusufi klar for storsatsing

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Jeg har fått forsikring om at det skal satses til neste år, og det har jeg lyst til å være med på, sier MFKs nykommer Berat Jusufi.

DEL

Den tidligere Sarpsborg 08-spilleren kommer åpenbart ikke til Moss for å bare ha det gøy. Selv om han nå velger å trappe ned etter mange års spill i 1. divisjon og eliteserien, forventer han å komme til en klubb som har ambisjoner om å ta steget opp fra 2. divisjon.

Og det er en reise han gjerne vil være med på.
– Jeg håper jeg kan bidra med mitt til at Moss blir et enda bedre lag, og jeg tror nok at rutinen er min største styrke, sier den erfarne backspilleren, som nå kan se tilbake på sine 18 år i Sarpsborg. Men selv om han synes det er spesielt å starte på et nytt kapittel, føler at MFK er den riktige klubben for ham.

LES OGSÅ: Kjempesignering for MFK

Positiv

– Det er litt vemodig, men samtidig er det jo slik at alt tar slutt en gang. Derfor ble det en grei løsning på det. Jeg kjenner noen av spillerne fra før av, i tillegg til at jeg har hørt mange gode rykter om miljøet i Moss, sier den positive MFK-spilleren. Og i kulissene finner vi klubbens sportslig leder, Fredrik Scheinert. Han var i kontakt med sarpingen før fjorårets sesong, men fikk ikke gjennomført avtalen ettersom 32-åringen ville spille et år til på øverste nivå. Men Scheinert ga ikke opp, og prøvde seg nok en gang et drøyt år senere. Og denne gangen gikk alt som det skulle.

Fjerdemann i rekken

– Da vi tok kontakt igjen nå passet det mye bedre. For begge parter er dette en bra timing. Han er en god spiller med god erfaring, og har i tillegg fantastiske holdninger som han tar med seg inn i laget, skryter den fornøyde lederen.

Han har nå fire spillere som er klare for neste års mosselag. Det er Daniel Reinoso, Thomas Skjelin, Tim Reinback og sist men ikke minst Berat Jusufi.

Artikkeltags