Markus Ringberg ferdig i Moss

 Markus Ringberg sier ingenting, men et av alternativene kan være Kvik Halden. Heller ingen i Halden-klubben bekrefter at det har vært dialog mellom Kvik og Ringberg. foto geir hansen

Markus Ringberg sier ingenting, men et av alternativene kan være Kvik Halden. Heller ingen i Halden-klubben bekrefter at det har vært dialog mellom Kvik og Ringberg. foto geir hansen Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Kanskje Kvik Halden gjør som tidligere i år – sikrer seg en rutinert veteran. Markus Ringberg er uansett ferdig i MFK.

DEL

- Det er totalt uakseptabelt å ha spillere i stallen som er umotiverte. Avtalen mellom Ringberg og Moss Fotballklubb avsluttes søndag kl 20.00, sa MFK-trener Erik Holtan under nettmøtet i moss-avis.no.

Det betyr at Markus Ringberg spiller sin siste MFK-kamp søndag, FFK har ikke råd til å lønne ham og Sarpsborg 08 har ikke vært på banen.

Før denne sesongen sikret Kvik Halden seg en treårskontrakt med Raymond Kvisvik, med god økonomisk hjelp fra næringslivet. FFK er avhengig av eksterne midler for å knytte til seg svensken og i Moss FK er han definitivt ferdig.

– Jeg har sagt at jeg kan hjelpe Moss på søndag mot Sandnes hvis de trenger folk. Etter det er det slutt, bekrefter han.

Hvor Markus Ringberg havner ønsker han imidlertid ikke å kommentere.

– Har du vært i kontakt med Kvik Halden?
– Jeg sier ingenting før noe er klart. Det ønsker jeg ikke å kommentere.

Blir i Fredrikstad

Ringberg er imidlertid fast bestemt på å bli boende på Gressvik i Fredrikstad med kone og barn, og ettersom Kvik Halden har økonomiske ressurser i og rundt klubben og med nær beliggenhet, vil Kvik antakeligvis være en attraktiv klubb for svensken.

– Jeg har slitt med motivasjonen det siste året, og jeg skal være den første til å erkjenne at jeg ikke har vært i form denne sesongen. Og det beklager jeg overfor MFK-fansen.
Dessuten har det med familie og trening å gjøre. MFK-treningene går som regel sent på dagen, og det er ikke alltid like lett å kombinere med tre barn og en kone i full jobb, sa svensken til Moss Avis tidligere denne uken.

Ikke bekreftet

Det er heller ingen i Kvik Halden som kan bekrefte en dialog mellom Ringberg og Halden-klubben.
– Det vet jeg ingenting om. Jeg har ikke noe å gjøre med dette før en overgang nærmer seg og kontrakter skal skrives, sier styreleder John Erik Eriksen i Kvik Halden.
– Som sagt er jeg på ferie og vet ikke noe om dette, kommenterer Roar Hagen, som er sportslig leder i klubben.

Kvik-Moss?

Klubbens trener, Ørjan Christiansen kan heller ikke bekrefte at det har vært en dialog mellom Kvik Halden og Markus Ringberg, men han legger ikke skjul på at Ringberg ville krydret stallen som har soleklar målsetting om opprykk til 2. divisjon.

– En slik spiller ville gitt hos noe ekstra, men det er ønsketenkning fra vår side. Jeg kan også si at vi ønsker oss Celso Borges, men det er ikke bare å hente spillere til 3. divisjon. Jeg forholder meg til det mannskapet vi har.

– Tror du at dere møter Moss i serien neste år?
– Det er ikke utenkelig at det blir Moss-Kvik neste år. Det ser fryktelig tøft ut for mossingene, sier Christiansen.

Dersom Markus Ringberg havner i Allsang-byen vil han antakelig utkonkurrere toppscoreren i 3. divisjon, Ole Morten Unum fra Våler.

Moss Avis har forsøkt å kontakte Byggefirmaet Gjødalstuen & Moen og Glomma Pall som var viktige aktører for at Kvik Halden sikret seg Raymond Kvisvik, uten å lykkes.

Artikkeltags