Markus Ringberg klar for Kvik

Markus Ringberg er klar for Kvik

Markus Ringberg er klar for Kvik Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Moss Avis spekulerer i en overgang for Markus Ringberg til Kvik Halden i dagens avis, og nå har svensken signert. – Jeg vil være med på et eventyr, sier han.

DEL

- Dette blir spennende. Jeg håper jeg får være med på et eventyr i Kvik Halden, sier Markus Ringberg til Moss Avis.
Raymond Kvisvik har bidratt sterkt til at haldenserne kunne sikre seg signaturen til den meritterte svensken, som spiller sin siste kamp for Moss FK på søndag borte mot Sandnes-Ulf.
- Jeg har pratet med Raymond. Han sier at stallen består av mange unge, gode fotballspillere med stort potensial. Målet vårt er nå å rykke opp til 2. divisjon, så får vi se hva som skjer, sier han.
Han håper imidlertid ikke at han møter Moss FK på Halden Stadion neste sesong.
- En ønsketenkning for meg er at Kvik rykker opp og at Moss holder plassen. Det hadde vært bra, sier han.Kvaliken 

I fjor hentet Kvik Halden Rune Lange inn for å gjøre en jobb i kvalik-kampene mot Ørn Horten. Han ble imidlertid ingen suksess, og nå prøver de seg altså på det samme igjen. Denne gangen tror Ørjan Christiansen, trener i Kvik Halden, at de får en forsterkning av kaliber.
-  Han har rutine, erfaring og kvaliteter som kan bli viktig i stallen vår. Han blir en viktig spiller i høstsesongen.
Spilleren som har scoret flest mål i 3. divisjon og er toppscorer for Kvik, er Svinndal-gutten Ole Morten Unum. På 13 kamper har han 22 nettkjenninger, og Christiansen vil ha begge måltyvene på banen når kvaliken nærmer seg.
-    Jeg kommer til å legge til rette for at Unum også spiller. I fjor ble han satt til side for Rune Lange, men Ole Morten er av et helt annet kaliber nå og har hatt en god vintersesong, bøttet inn mål i våres og kommer til å bli viktig i høst. Vi kommer til å prøve å ha begge de to på banen, enten med to reine spisser eller med en av de som kant.
-Så du ser for deg Ringberg som spiss?
- Ja, det gjør jeg, bekrefter han.

- Et fantastisk engasjement fra Lindhaugen AS, Haby AS og Spenst AS har gjort det mulig for klubben og få på plass en spiller av dette kaliberet, skriver Kvik Halden på sine nettsider.

Også styreleder i Kvik Halden, John Erik Eriksen er fornøyd med signeringen.
- Kvalik-kampene blir viktige for oss, og det er klart at en mann som Markus Ringberg er en god signering for en 3.divisjonsklubb.
- Han er engasjert for å få oss til 2. divisjon i utgangspunktet.
- Om han blir engasjert neste sesong får vi ta en nærmere vurdering på, avslutter han.

Les også: Ringberg ferdig i Moss

Les også: Markus Ringberg til Fredrikstad?

Artikkeltags