MFK reiser nordover med respekt

MFK-trener Tor Thodesen hadde kniven på strupen før lørdagens kamp.

MFK-trener Tor Thodesen hadde kniven på strupen før lørdagens kamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

MFK-trener Tor Thodesen tar ikke lett på Finnsnes, selv om laget ligger helt sist på tabellen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Det er en ekstrem jevn serie, og alle lag skal behandles med like stor respekt, påpeker Thodesen.
– Men vi reiser for å opprettholde og styrke den fine bortestatistikken vår. Med seier nå ser det veldig bra ut, legger han til.

MFK beseiret daværende serieleder Mjølner i sin forrige kamp, også den på bortebane. Og siden den tid har det vært bra trøkk på A-lagstreningene.
– Ja, til tross for at frustrasjonen av andre grunner er til å ta og føle på i gruppa, har vi greid å fokusere bra. Nå gjelder det å bruke dette til noe positivt mot Finnsnes, mener Thodesen.

Tror på eget lag

Finnsnes-trener og tidligere Tromsø-spiller, Bjørn «Bummen» Johansen, har tro på sitt eget mannskap før kampen mot Moss.
– Vi har i det siste fått mange spillere tilbake fra skader, og formen viser en oppadgående kurve. Med litt mer kynisme kan vektskåla fort bikke i vår retning. Særlig i de avgjørende fasene har vi svikta. Vi får mer og mer rutine på nivået og håper mange av småfeilene er luka bort til nå, sier Johansen til Folkebladet.

Finnsnes røk mot Follo sist, men Johansen mener det er bedring i sikte.
– Den siste halvtimen var det veldig mye godt spill fra vår side. Tar vi dette med videre, vil vi vinne kamper. Vinden kan fort snu, og serien er såpass jevn at det skal lite til før vi er med igjen. Optimalt sett ønsker jeg et tettere kampprogram, noe som kunne gitt et par kjappe oppturer. Mye sitter mellom øra i fotball, og en seier mot Moss vil gi oss en sårt trengt opptur, sier Finnsnes-treneren.
 

Artikkeltags