Gå til sidens hovedinnhold

Moss FK rundspilte Ullern

Artikkelen er over 7 år gammel

(Moss FK-Ullern 7-0) Mossingene fikk en enkel oppgave da Ullern gjestet Melløs lørdag. Trykk på hovedbildet for å se videointervju med Moss FK-trener Arne Erlandsen.

- Det var en bra gjennomført kamp. Vi fikk se fine scoringer etter spill som vi ønsker å se, sa hovedtrener Arne Erlandsen etter kampslutt.

- Jeg synes de klarte å ha et realtivt aggressivt spilll gjennom to omganger. I tillegg fikk de som ikke startet en god gjennomkjøring, la hovedtreneren til.

Styrte alt

Moss Fotballklubb hadde kontroll fra første sekund, og før kvarteret var spilt ledet hjemmelaget allerede med tre mål. Men den eneste som noterte seg med to nettkjenninger var Fabian Stensrud Ness, som endelig var tilbake på banen etter et par uker med skadeproblemer.

- Jeg fikk jo ikke vært med på treningsleiren til Tyrkia, så dette var helt ok, sa Ness, som fikk prøvd seg som både kant- og angrepsspiller under kampen mot Ullern. Og ettersom han fortsetter å levere varene i flere posisjoner, er han åpen for å være fleksibel når sesngen starter.

- Jeg kan spille flere steder på banen, men jeg håper å bli plassert på høyrekanten. Men det blir spennende å se, avrundet tomålsscoreren.

Se videointervju med Fabian Stensrud Ness:

Les kampreferat under:

Slutt.

83. min.: Lite å melde om i øyeblikket. Moss har mye ball, men sliter med å skape sjanser.

73. min.: 7-0! Men der sitter den for Ness! Får en ny mulighet alene med keeper, og denne gangen får han ballen i nettet.

72. min.: Fabian Stensrud Ness jobber seg inn i sekstenmeteren og skyter. Ballen går nok en gang til side for mål.

68. min.: Markus Grønstad og Jesper Andersen kommer inn for Sal Jaborteh og Alvaro Baigorri.

68. min.: Ness kommer alene med keeper, men klarer ikke å sette ballen i mål. Ny stor mulighet!

66. min.: Moss styrer fortsatt spillet, men skaper ikke de helt store målsjansene i øyeblikket. Litt slurvete nå.

60. min.: Klaussen kommer inn for Krug og Reinoso kommer inn for Rosenkilde. I tillegg ser det ut til at en prøvespiller har kommet inn for Fredriksen.

53. min.: Gjestene får klarert.

52. min.: Kjempesjanse! Fredriksen legger ballen inn foran mål, og der dukker Rodriguez opp. Spanjolen header på mål, men keeper får en hånd på ballen. Corner till MFK.

49. min.: 6-0! Jorge Rodriguez får gå alene med keeper og banker ballen i nettet fra få meters avstand.

46. min.: MFK har gjort et nytte. Dan Mönell har kommet inn for Tim Reinback. Dermed spiller Ness på topp sammen med Rodriguez, mens Mönell spiller på kant. Og Marcus Ohlsson har kommet inn for Berat Jusufi.

46. min.: Kampen er i gang igjen.

1. omgang:

45. min.: Pause. Moss FK har vært overlegne så langt, noe som vi også forventet på forhånd.

42. min.: Siden Thomas Klaussen ikke spiller denne 1. omgangen, er det Krug som for øvrig er kaptein.

37. min.: 5-0! Sal slår et perfekt hjørnespark som Tim Reinback header enkelt i mål.

32. min.: Hjørnesparket får de ingenting ut av.

31. min.: Ullern frempå for første gang i kampen. SKaffer seg en corner.

28. min.: 4-0! Et inlegg fra høyrekanten havner på foten til Jon-Andre Fredriksen, som limer ballen i nettet.

24. min.: Ness legger ballen inn foran mål, og der står Reinback helt umarkert. Han skyter, men ballen går like til side for mål. Kjempemulighet!

20. min.: Bare litt slurv i det offensivet spillet som gjør at MFK ikke leder med flere mål.

18.min.: Stakkars Ullern klarer ikke å skape noen ting. Moss jobber svært godt i begge ender av banen.

16. min.: Stolpeskudd fra Tim Reinback!

12. min.: 3-0! Corner til Moss. Fabian Stensrud Ness header ballen i mål.

10. min.: Det er for øvrig Thomas Skjelin, Berat Jusufi, Kristian FLittie Onstad, Martin Rosenkilde, Alvaro Baigorri, Fabian Stensrud Ness, Sal Jaborteh, Marcos Gondra Krug, Jon-Andre Fredriksen, Tim Reinback og Jorge Rodriguez som starter denne kampen.

7. min.: Mossingene har foreløpig stålkontroll på eget kunstgress. Styrer alt i øyeblikket.

5. min.: 2-0! Moss får corner og det ser ut til at det er Berat Jusufi som lobber ballen over keeper, etter litt klapp og babb inne i feltet. For en start på kampen!

3. min.: 1-0! Kristian Flittie Onstad setter ballen i mål!

2. min.: Tim Reinback blir felt innenfor gjestenes 16-meter. Straffe til Moss!

1. min.: Kampen er i gang.

Moss FKs tropp:
Thomas Skjelin, Jonas Grønstad, Berat Jusufi, Kristian Flittie Onstad, Martin Rosenkilde, Álvaro Baigorri, Daniel Reinoso, Marcus Ohlsson, Jesper Andersen, Markus Grønstad, Dan Mönell, Sal Jobarteh, Marcos Gondra Krug, Thomas Klaussen, Jon-André Fredriksen, Fabian Stensrud Ness, Jorge Rodriguez og Tim Reinback.

Ullerns tropp:
Sander Håskjold Nyland, Runar Storli Mathiassen, Knut Masdal, Henrik Nordvik Solberg, Kristoffer Aspelund Berg, Anders Ripegutu, Anders Kvinen, Harald Aleksander Bjerke Christensson, Ulrik Koren, Severin Torp Brørby, Martin Christiansen, Morten Amundrød Gudmundsen og Sindre Svadberg.

Før kampen:

Ettersom Drøbak/Frogn ikke kan stille lag til kampen som skulle blitt spilt mot Moss FK lørdag, velger Sprint-Jeløy å sende Ullern til Melløs isteden.

Sprints seniorer skulle i utgangspunktet spilt en kamp på Amfibanen mot Ullern klokken 12 lørdag, i tillegg til et oppgjør mot Frigg på Nøkkeland klokken 14. Men da Moss Fotballklubb plutselig ikke hadde en motstander, strakk naboklubben ut en hjelpende hånd.

– Ullern hadde jo rotet litt med datoene, så vi skulle i utgangspunktet spilt to kamper. Men da MFK ringte og lurte på om de kunne få spille mot Ullern isteden, var ikke det noe problem, sier Sprint-Jeløys hovedtrener Gard Kristiansen, som samtidig understreker at det foregår en del samarbeid mellom de to lokale fotballklubbene:

– Vi samarbeider nok mer enn hva mange tror. I alle fall på seniornivå, sier han.

Til felles beste

Og MFK-trener Arne Erlandsen mener at den gode løsningen gagner alle.

– Dette er det beste for alle parter, så det var bra at Sprint ga avkall på denne kampen. Da får også Ullern møtt en litt sterkere motstander, forklarer mossetreneren.

Dermed blir det spilt kamp på Melløs kunstgress i lørdag klokken 12. Selv om det blir mot en svakere motstander fra 3. divisjon, stiller mosselaget likevel med et toppet A-lag.

Tenker på seg selv

– I og for seg så fokuserer vi ikke så mye på motstanderen. Vi prøver heller å få fram vårt eget spill, så denne kampen blir nok en forberedelse til onsdagens oppgjør mot Sarpsborg 08, sier den målrettede MFK-treneren. Og fortsetter mossingene å vise de samme tendensene som de har gjort i de siste kampene, er det store muligheter for en målrik affære på Melløs i dag.

Kommentarer til denne saken