Siden vi går inn i fotballhøsten, dukker også behovet for å resignere spillere opp. Og tenker MFK som oss, bør Thomas Klaussen og Tim Reinback være to av spillerne som bør få pennen først. Og da bør det handle om langtidskontrakter. Tre år, kanskje?

– Jeg er slett ikke avvisende til det. Jeg er i utgangspunktet en klubbspiller som ikke er så glad i å flytte på seg, så det kan være aktuelt. Jeg trives i Moss, sier Thomas Klaussen.

– Men da må også klubben være villig til å legge ting til rett for å få til noe framover. Det er muligheter i Moss, og en langsiktig prosess kan jeg godt tenke meg å være med på, fortsetter MFK-kapteinen.

Det er fortsatt tidlig, og verken Klaussen eller Reinback har snakket med klubben. Men begge virker innstilte på å bli med MFK framover.

– Jeg tenker litt på å gå lærerhøyskole, enten i Halden eller Oslo, og vil gjerne kombinere det med spill for Moss. Får jeg tilbud om en langtidskontrakt er det veldig interessant, sier Reinback, som har vært stabil på høyt nivå i en lang periode nå.