Skal spille sin 11. MFK-sesong

Jon-André Fredriksen ser fram til en ny sesong på Melløs stadion.

Jon-André Fredriksen ser fram til en ny sesong på Melløs stadion. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Jon-André Fredriksen og Marcus Ohlsson ble torsdag klare for en ny sesong i MFK-drakta. – De er veldig viktige for kontinuiteten i laget.

DEL

Det sier sportslig leder i Moss Fotballklubb, Fredrik Scheinert, som med glede kunne bringe nyheten til Moss Avis.
– Det har vært en ryddig prosess, men vi har jobbet i lang tid med å få dem på plass. Noen diskusjoner har det blitt, men det har vi håndtert fint, sier han og begrunner hvorfor nettopp disse to er viktige med tanke på årets MFK-lag.

– Marcus Ohlsson er jo en type som bringer med fysisk styrke til en allerede god forsvarsrekke, mens Fredriksen er en rutinert spiller som leverer sesong etter sesong. Han scorer mål og skaper en trygghet i laget, skryter Scheinert.

For det er ingen tvil om at spesielt Fredriksen løftet seg betraktelig etter at Arne Erlandsen tok over styringen i Moss FK i fjor sommer. 31-åringen fikk plutselig troen på det han gjorde, noe som førte til mange gode opplevelser på Melløs i 2013.

LES OGSÅ: MFKs toppscorer er med videre

Alle løftet seg

– Den første halvdelen av fjoråret var litt som de to tidligere sesongene. Det var mye slapphet i laget, som følge av at ingen hadde en stor plan. Men da Arne og flere rutinerte spillere kom, snudde det raskt. Vi fikk et mønster å spille etter og fikk trent riktig. Forskjellene ble store, sier Fredriksen.

Og han legger ikke skjul på at Erlandsen hadde mye å si for at han skulle signere for ett år til.

LES OGSÅ: Den spanske superspissen lengter tilbake til Moss

Trigget av treneren

– Det var helt avgjørende for meg. Nå blir det morsomt å være med, for nå kan vi kanskje kjempe i toppen av tabellen igjen. Opplegget og spillerne som har blitt hentet inn ser jo veldig bra ut, sier den fornøyde venstrekanten, som også kjenner at kroppen er klar for et nytt år i gult og svart.

– Det jo vanskelig å gi seg når formen er så bra og lysten er der, sier Jon-André Fredriksen avslutningsvis.

Tidligere har blant annet Thomas Skjelin, Tim Reinback og Markus Grønstad blitt med videre, mens Frode Larsen og Berat Jusufi har kommet inn.

Artikkeltags