Gå til sidens hovedinnhold

Stortrives i MFK-leiren

Artikkelen er over 7 år gammel

– Jeg synes det har vært kjempebra i løpet av de første dagene. Det var veldig deilig å komme til varmen.

Det sa blide Dan Mönell da Moss Avis møtte ham på treningsfeltet i Tyrkia tirsdag ettermiddag. Den raske kantspilleren er en av forsterkningene som ble hentet inn til Moss FK for kort tid siden, og er derfor en av flere som trenger å bli litt bedre kjent med resten av spillerne.

Se bildene fra treningsleiren.

Og for at laget skal stille sterkest mulig til seriestart, mener svensken det er nødvendig å få litt tid sammen, også utenfor banen.

– Det er mange nye i troppen, så det er viktig å bli bedre kjent med hverandre. På den måten kan vi få opp laget før kommende sesong, fortsatte Mönell, som ikke hadde en heldig start i MFK-drakta.

Kort tid etter signeringen ble han syk, noe som gjorde at han ikke fikk vist seg fra sin beste side med en gang. Men etter noen uker på treningsfeltet på Melløs, har formkurven gått gradvis oppover. Og det er ingen tvil om at den ambisiøse spilleren ønsker å imponere hovedtrener Arne Erlandsen under oppholdet i Tyrkia.

– Det gikk litt tregt i starten, men det har gått bedre etter hvert. Nå gjelder det å prestere på treningene og i treningskampene, slik at jeg får mest mulig spilletid når sesongen sparkes i gang, smilte Mönell.

En god miks

Med opp mot 20 varmegrader, strålende sol og grønne gressmatter i den tyrkiske byen Kemer, er det ingenting å klage på for mossingene.

– Spillerne jobber vanligvis, så dette blir en slags ferie med fotball. Og det har de fortjent. Her er det bra vær, og forholdene er ett hundre prosent optimale, sa hovedtrener Arne Erlandsen avslutningsvis.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.