Suksessen fortsetter for MFK

Jorge Rodriguez har spilt tre kamper for MFK, og allerede sikret seg fire nettkjenninger.

Jorge Rodriguez har spilt tre kamper for MFK, og allerede sikret seg fire nettkjenninger. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(Birkebeineren - Moss FK 0 - 1) MFK spiller virkelig i medvind om dagen. I dag tok de sin fjerde strake seier, og klatret med det også over nedrykksstreken.

DEL

Dersom tabellnabo Skarbøvik ikke vinner sin kamp mot Østsiden på søndag, vil MFK fortsatt være over nedrykksstreken etter at hele den 19. serierunden er ferdigspilt. Men selv om MFK med sine fire strake seiere har tatt et langt skritt i riktig retning, vet både trener Arne Erlandsen og spillerne hans at mye gjenstår før snuoperasjonen vil være komplett. De har fullt fokus på å utvikle seg i hver eneste trening og kamp frem til sesongen er slutt i oktober.

Les fyldig kampreferat

Se tabellen

- Vi tok naturligvis en viktig seier i dag, men det er syv cupfinaler igjen. Vi må prøve å bli bedre for hver eneste dag, og hvis det er målet for alle, vil vi også prestere bra. Kontinuerlig prestasjonsutvikling over tid gir positive resultater, og det vil føre til at enkeltspillere blir bedre og at vi blir bedre som et lag, forklarer Erlandsen.

MFK var best før pause, og etter en halvtime scorte Jorge Rodriguez kampens eneste mål. I andre omgang hadde Birkebeineren ballen mye, uten at de klarte å produsere de store sjansene. Moss hadde flere muligheter til å øke ledelsen, men effektiviteten og flyten som de har hatt i de siste kampene, var ikke der på samme måte i dag.

Flere sjanser

- Det er synd vi ikke klarer å punktere kampen tidligere, for vi skaper flere sjanser. Vi var litt unøyaktige i pasningsspillet i 2. omgang, og vi måtte løpe ekstra mye på grunn av det. Vi blir også litt stresset, men jeg synes vi vinner fullt fortjent, sier Erlandsen.

Halvard Lien Simonsen gjorde igjen en god kamp fra sin venstre backposisjon. Han var også mye med i angrep, og fikk mye å gjøre i forsvar i sluttminuttene da Birkebeineren prøvde å presse frem en utligning.

- Vi var sinnsykt slitne på slutten, men vi klarer å opprettholde konsentrasjonen. Da dommeren blåste av kampen i dag, var det en enda deiligere følelse enn etter de forrige tre kampene, for vi hadde ikke den samme flyten i spillet i dag. Da er det desto viktigere at vi klarer å vinne slike kamper, og det viser hva som bor i laget at vi klarer å ri av stormen, sier Simonsen.

Les mer i mandagens papirutgave av Moss Avis.  

Se også Ukas kamp fra det målrike oppgjøret mellom MFK og Træff

Artikkeltags