Sportslig leder i MFK, Fredrik Scheinert, bekrefter at både Rodriguez og hans spanske makker Marcos Gondra Krug kommer til Melløs snart, men at avtaler om spill ennå ikke er gjort.

–  Etter planen skal både han og Marcos Gondra Krug være på plass i Moss i løpet av dagen/kvelden i dag, og de skal være med på treningen i morgen, sier han tirsdag formiddag.
– Vi håper å få til en avtale som gjør at de kan spille for oss denne sesongen, men den er vi ikke helt i mål med ennå. Det er noe vi må ordne internt i klubben først, sier Fredrik Scheinert.
– Er det snakk om å avslutte avtaler med andre i klubben for å kunne inngå avtaler med spanjolene?
–  Nei, det er det ikke, avfeier Scheinert.

Her er Twitter-meldingen angrepsspilleren la ut i går, mandag:

Oversatt lyder det: «Siste dagen til å kose meg med kjentfolk, i morgen drar jeg til Norge for å nok en gang spille i Moss FK. En hilsen til alle.»

Bidro til å berge plassen

Jorge Rodriguez og Marcos Gondra Krug ble umiddelbart en suksess da de kom til Moss FK i høst etter at Arne Erlandsen overtok treneransvaret, og begge skal ha sin del av æren for at Moss fortsatt spiller i 2. divisjon.

Spillerne falt godt i smak hos hjemmepublikummet og mange har ventet spent i vinter på om de ville komme tilbake.
Mulighetene er altså fortsatt til stede for at de spiller i gult og sort også i 2014. Spillerne selv har tidligere uttalt at en forlengelse mellom MFK og Arne Arlandsen ville være avgjørende for om dem ble med videre.

Mange husker nok Jorge Rodriguez' brassespark mot Træff forrige sesong. Hvis du ennå ikke har sett det, eller bare ønsker å friske opp i minnene, så kan du ta en titt i dette klippet (scoringen skjer ca. 01:08):