Tim Reinback reddet MFK

 
Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Vålerenga II-Moss FK 0-1) Gjestene løftet seg etter en svak 1. omgang, og sikret dermed tre svært viktige poeng borte mot Vålerenga-rekruttene mandag kveld. Trykk på hovedbildet for å se sammendraget fra kampen.

DEL

Mossingene slet i løpet av de første 45 minuttene, da vertene var nære ved å gå opp i ledelsen ved flere annledninger. Men Thomas Skjelin holdt buret rent, og MFK kunne være godt fornøyde med uavgjort til pause.

Men etter hvilen var det et kvikkere mosselag som viste seg i Vallhall. De var mer aggressive, og skapte mer på VIFs banehalvdel. Og det var da innbytter Tim Reinback kom innpå at det hele løsnet.

I det 73. spillemiutt fikk han gå med ballen alene med keeper. Der gjorde han ingen feil, og sørget for jubel blant de tilreisende mossingene på tribunen. Dette var derfor hans tredje scoring som innbytter denne sesongen.

Les kampreferat og se tabellen her

Superinnbytteren

- Det var utrolig deilig å komme inn og redde laget. Det finnes ingen bedre følelse, sa den lykkelige MFK-spilleren med et stort smil etter kampslutt. Og sjansene for å starte neste kamp tror han er betraktelig større nå.

- Jeg får virkelig håpe det. Jeg får ikke gjort annet, sa han.

Ikke fornøyd med spillet

Arne Erlandsen har helt klart sett sitt eget mannskap prestere bedre enn hva de gjorde mot Vålerenga-rekruttene, og mener de har mye mer å gå på spillemessig.

- Vi vant på en tung dag. Poengene er ekstremt viktige og resultatet er vi fornøyde med. Men vi har hatt en nedadgående trend, og derfor har det blitt mange slitekamper. I dag spiller de ikke slikt jeg ønsker offensivt, og slipper til mye bakover, avrundet hovedtreneren.

Se videointervju med MFK-trener Arne Erlandsen etter kampen mot VIF II:

Artikkeltags