I to av seriene slipper vi tre episoder på en gang, så mossingene skal få masse lokalt podkast-innhold å fråtse igjennom påsken.

Podkastene er tilgjengelig for alle på Spotify og Apple iTunes.

Har du et Alt+ abonnement på Moss Avis kan du i tillegg finne dem i podkast-appen Untold, sammen med hundrevis av andre podkastserier fra mediehus som Aftenposten, VG og NRK, og fra uavhengige produsenter som Monster og Svarttrost.

For et liv!

I serien «For et liv!» møter Moss Avis-journalist Jessica Jansson Ramleth lokale folk med en bemerkelsesverdig livshistorie. I de tre første episodene som er sluppet, møter vi henholdsvis Øystein Djupvik, Therese Lien og Halstein Sjølie.

Øystein Djupvik er Liverpool-supporter, bosatt på Tronvik. For noen år siden tok ha opp jakten på sitt biologiske opphav. Hvor det førte ham er smått utrolig. Therese Lien fra Våler er energibunten som startet eget treningssenter, men så hun møtte veggen. I dag er hun influencer på heltid. Halstein Sjølie er skolelyset, arbeidsjernet og advokaten som nå soner en dom for bedrageri og underslag.

Du kan høre alle episodene her:

For et liv!

For et liv!

Øystein Djupvik - jakten på far

00:00
/
00:00

For et liv!

For et liv!

Therese Lien - perfeksjonisten som møtte veggen

00:00
/
00:00

For et liv!

For et liv!

Halstein Sjølie - advokaten som falt

00:00
/
00:00

Vil du høre serien på Spotify kan du følge denne lenken

Mosseball

«Mosseball» er en sportspodkast med aktuelle temaer og gjester fra mosseidretten. I første episode er det MFK-trener Thomas Myhre, MFK-spiller Amin Askar og Kråkevingen-leder Daniel Sriskantharajah som møter Moss Avis-journalist Helge Kjøniksen i studio. Tema er serieåpningen i OBOS-ligaen, der MFK møter Start på Melløs 2. påskedag.

Hør første episode her:

Mosseball

Mosseball

Før sesongstart

00:00
/
00:00

Vil du høre episoden i Spotify kan du følge denne lenken.

Glemmer det aldri

Serien «Glemmer det aldri» byr på minidokumentarer om dramatiske hendelser i nyere mossehistorie. Fra i dag kan du høre om da narko-fangen Jonas Wold rømte fra Hotell Refsnes Gods, om da MFK møtte Real Madrid i Serievinnercupen, og om da storblokka i Slalåmbakken brant. Senere skal du få høre om pyromanen som herjet i byen på 80-tallet, og om da Norvard ble bombet i senk i Mossesundet under krigen.

Denne serien ble opprinnelig publisert som en videoserie i 2015.

Hør de tre første episodene her:

Glemmer det aldri

Glemmer det aldri

Da Jonas Wold rømte fra Refsnes Gods

00:00
/
00:00

Glemmer det aldri

Glemmer det aldri

Da Moss møtte Real Madrid

00:00
/
00:00

Glemmer det aldri

Glemmer det aldri

Da blokka brant

00:00
/
00:00

Vil du høre serien på Spotify kan du følge denne lenken.