Nå kan du se Direktesport fra Moss Avis på din smart-TV

Amedia-avisenes sportsportal Direktesport lanserer en egen app for smart-TV. Det betyr at alle som abonnerer på en av konsernets 75 aviser nå vil få tilgang til direktesendt sport rett inn på tv-skjermen

DEL

Til nå har Moss Avis-abonnenter hatt muligheten til å følge lokale fotball- og håndballkamper, samt andre idrettsarrangement, via mobilen eller datamaskinen på moss-avis.no. Nå lanseres en helt ny app som gjør det enklere å se lokalsport, enten det er direkte eller i opptak, på din TV.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

I tilbudet fra Direktesport ligger også blant annet treningskamper med RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien. Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, PostNord og en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup.

Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger så som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra Bordtennis til Boksing.

LES OGSÅ: I år kan du se Birken direkte hos Moss Avis

Appen er klar for Apple TV og smart-TV fra Samsung. Snart vil den også bli lansert for LG. For Samsung og LG må du ha en smart-TV som er produsert i 2017 eller senere. AppleTV-en må ha tvOS 11.0 eller høyere for å fungere.

FOTBALL: I Direktesport kan du blant annet nå se treningskamper med lagene i Eliteserien.

FOTBALL: I Direktesport kan du blant annet nå se treningskamper med lagene i Eliteserien. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.