Gå til sidens hovedinnhold

Moss klare for finalen

Artikkelen er over 6 år gammel

Etter spennende kamper mot Karmøy i semifinalen i eliteseriens sluttspill, er Moss Badmintonklubb klare for finalen senere i dag.

I herrenes singlekamper ble det til tross for tre seire, mer spennende enn det trener Tor-Egil Kristensen hadde håpet på.

 - Vi fikk en veldig dårlig start, og da var jeg skeptisk en stund. Men jeg visste at vi hadde noen gode double-kombinasjoner i forhold til dem, så jeg var aldri bekymret for at vi ikke skulle få seieren, sier treneren.

- Stang inn

Nikolai Svensson, Fredrik og Jesper Kristensen var nemlig de tre mossingene som var først ute, og de fikk det tøft i de første settene.

- Dette kunne blitt jevnere enn vi hadde satt pris på, og hadde vi hatt stang ut i de kampene vi fikk stang inn på i de singlene, hadde det blitt veldig jevnt. At det derfor stod 5-0 etter singlene, er nok ikke helt rettferdig i forhold til hvordan de kampene var, sier trener Kristensen.

Vant resten fortjent

Damenes singlekamper hvor Marthe Skaug og Cathrine Fossmo spilte gikk derimot mye bedre. Der ble kampene avsluttet etter to sett, på grunn av mossingenes dominans. Dermed stod det 5-0 i kamper før de fem gjenværende kampene kunne starte, og mossingene trengte bare en seier til for å gå videre til finalen.

Seieren de trengte fikk de da Nikolai Svensson og Christian Thode vant sin double-kamp. Den pågående double-kampen på banen der Andre Høidebraaten og Jesper Kristensen spilte ble derfor bare en formalitet, og Moss Badmintonklubb kan nå spare krefter til finalen som starter klokken 16.00. 

Møter Kristiansand i finalen

I den andre semifinalekampen mellom Sandefjord og Kristiansand, gikk fjorårets vinner Kristiansand av med seieren. Det blir derfor en gjentakelse av fjorårets finale, der Moss møter sørlendingene.

- De har kommet med en spiller som vi ikke har sett noe til hittil i år, og han kan bli en joker i den kampen. Det ser ut til å bli en jevn kamp, hvor jeg tipper det kan stå 4-4 eller 5-3 før mixene. Så jeg tror alle de ti kampene kan komme til å bli spilt ferdig. Det spørs hvem som har dagen og hvem som har marginene på sin side i avgjørende øyeblikkene. Så det blir nok spennende til det siste, avslutter Kristensen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.