Proff på opplevelser: Inviterer til folkemøte i Moss

Gøy med is: Alle var på glattisen i Moss i helgen, men hvordan kan byen bli enda bedre på å lokke folk til sentrum med nye attraksjoner.

Gøy med is: Alle var på glattisen i Moss i helgen, men hvordan kan byen bli enda bedre på å lokke folk til sentrum med nye attraksjoner. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Moss i Sentrum inviterer til folkemøte den 8. februar.  Der skal man drøfte hvordan byen kan lokke folk med flotte opplevelser.

DEL

Med både en lekepark og en kunstisbane som er blitt dundrende suksesser vil daglig leder i Moss i Sentrum, Kristin Utakleiv, invitere alle til en idedugnad. Der er temaet hvordan Moss kan bli en proff by på opplevelser og aktiviteter.

– Personlig mener jeg jo at vi må ha fokus på det vi er gode til, forklarer Kristin Utakleiv. 

– Og så må vi se på hva vi kan gjøre for å bli enda bedre. I den prosessen må vi også definere hva vi er flinke til i dag, påpeker hun.

– Videre vet vi at det snart er et byjubileum og at flere er opptatt av opplevelser der vi bor – og ikke minst kan reise til på kort tid. Til møtet har vi invitert folk med kompetanse på aktiviteter, opplevelser og festivaler, sier Utakleiv.

Jobbet med reiseliv i 20 år

Hun har bedt reiselivsrådgiver Børre Berglund til folkemøtet. Han har jobbet med innovasjon og reiseliv i 20 år og skal komme med innspill om hvordan Moss kan bli mer attraktiv.

I tillegg kommer Trygve Nordby, som er prosjektleder for byjubileet i Moss i 2020. Han skal snakke om ambisjoner for flere besøkende til byen og hvordan man utvikler nye og attraktive løsninger.

Avslutningsvis skal Børre Berglund gi eksempler på hvordan opplevelsesnæringen gir verdiskapning og nye arbeidsplasser andre steder i landet.

Artikkeltags