Gå til sidens hovedinnhold

Planlegg Pokémon-jakten din med vårt kart

Artikkelen er over 5 år gammel

Og hjelp oss gjerne med å fylle det inn.

Hele Norge er bitt av Pokémon Go-basillen, og det er ikke reint få som har tilbrakt sommeren på jakt etter «Electabuzz», «Poliwhirl» eller «Spearow».

Uttallige timer på Pokémon-jakt har ført til at  mange Pokémon-trainers - trenere - er blitt eksperter på å finne PokéStops og PokéGyms. I vårt oppdaterte kart Pokémon Go-kart har trenere på tvers av landet lagt inn mer enn 10.000 nye Stops og Gyms. Det betyr at kartet er blitt 10.000 ganger bedre!

For å hjelpe andre trenere, kan du legge inn steder på kartet der du vet at det er PokéGyms eller PokéStops.

I Moss har Pokémon-feberen herjet siden før spillet i det hele tatt ble sluppet i Norge. Både unge og eldre går (og kjører) gjennom hele byen i jakten på de mest sjeldne Pokémonene.

Les også

Moss koker over av Pokémon-feber

Men ikke alle er like glade for spillet. For det er ikke bare kjente statuer og steder som har blitt til Pokéstops og PokéGyms, også folks hus har blitt valgt ut til å være en del av spillet så mange nå spiller.

Stein Stavdal Paulsen i Larkollen må betale prisen for den enorme populariteten til mobilspillet Pokémon Go. Han opplever at folk forsøpler på eiendommen hans, hvor det er et PokésStop, mens de spiller spillet.

Les også

Lei av nattlige Pokémon-jegere

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.