Serverer dobbel bluesdose på Lucky Luke 3. juledag

ZZ Green: Bandet har musikere med lang fartstid innen blues og rock, og består av Morten Andresen, Sindre Matre, Einar Bruu og Odd Næss.

ZZ Green: Bandet har musikere med lang fartstid innen blues og rock, og består av Morten Andresen, Sindre Matre, Einar Bruu og Odd Næss. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Moss Bluesklubb arrangerer romjulsblues søndag den 27. desember og inviterer publikum til et variert program med både akustisk og elektrisk blues.

DEL

Moss Bluesklubb arrangerer romjulsblues søndag den 27. desember og inviterer publikum til et variert program med både akustisk og elektrisk blues.

– Tidligere år har dette vist seg å være en stor utedag og vi forventer storinnrykk denne eftan, sier Stig Martinsen i Moss bluesklubb.

Han kan fortelle at de denne eftan vil skifte mellom akustisk blues i regi av Moss Bluestrio som lover mange gode historier og fortellinger fra våre gamle blueshelter.

I tillegg har bluesklubben hyret inn ZZ Green, en band som spiller ZZ Top- og Peter Green-låter. ZZ Green har siden 2011 spilt musikk fra Peter Green´s Fleetwood Mac, og har brukt mye tid på autentisk sound og fraseringer.

– Dette er ingen hvem som helst. ZZ Green kombinerer sart, suggererende, feststemt og begersvingende bues. I tillegg klarer de å balansere på bardisken mellom halvliterne uten å miste verken fotfeste eller groove, sier Martinsen.

ZZ Green har eksistert siden 2011 og har brukt mye tid på autentisk sound og fraseringer.

Bandet er ikke et rent Tribute band og blander inn blues inspisert rock fra samme tidsperiode fra andre siden av Atlanteren, nærmere sagt ZZ Top fra Texas.

Takker alle de frivillige

Bandet har musikere med lang fartstid innen blues og rock, og består av Morten Andresen på gitar/vokal, Sindre Matre på gitar/vokal, Einar Bruu på bass og Odd Næss på trommer

Når det gjelder Moss Bluestrio, er Stig Martinsen selv med i trioen sammen med Richard og Jan Christian Gjems. De tre lover utelukkende mer eller mindre obskure bluescover fra perioden 1920-1970, ispedd noen originaler.

Martinsen håper både nye og gamle bluesvenner stikker innom Lucky Luke 3. juledag og ønsker ellers å takke alle de frivillige som har hjulpet til i året som har gått.

– Uten dem hadde ikke bluesklubben eksistert, sier Martinsen.

Artikkeltags