Mari Holden Thyvold Bøe
Privat

Mari glemmer aldri sommeren da hun sov i seng bak i bilen. – Enkelt, billig og herlig!

Av
Publisert
DEL

Navn: Mari Holden Thyvold Bøe
Sivil status: Ugift (men har en fantastisk kjæreste, Robert, som jeg møtte i Røde Kors)
Bosted: Melløs, Moss.  Etter 13 år i USA var det ikke tvil om hvor jeg ville flytte tilbake til! En gang mossing, alltid mossing.
Yrke: Vernepleier på demensavdeling på sykehjem, Ekholt helse-og omsorgssenter.

Beskriv deg selv med tre ord: Engasjert, omsorgsfull, dedikert

Hva er det viktigste du har lært siden sist sommer? Hvis jeg vil gjøre noe så trenger jeg ikke tenke «skulle ønske han eller hun har tid eller lyst» men isteden ta meg selv med som egen date. Å mestre og trives i eget selskap. At alenetid kan være sunt og positivt utfordrende.

Hva gjør du om fem år? Om fem år jobber jeg fortsatt på Ryggeheimen, er gift, huseier med barn på vei og tilbringer mine sommerferier på fjellet.

Hva er best med å bo i mossedistriktet? Nærheten til vann og skog og andre byer. Å bo i Moss er som å bo i sentrum av det man skulle ønske, friluftsliv, sjøen eller andre byer. Perfekt! Spesielt nå som byen blir pusset opp og Moss blir mer trivelig!

Hva kan bli bedre? Byens estetikk bør være mer i fokus. Der har Moss mye å lære fra USA. Er det hyggelig på kjøpesenteret vil man tilbringe tid der, likeså med gater og nabolag. Å bygge mye billig kan virke effektivt, men ingen vil tilbringe sin fritid og sosiale sammenkomster steder som ikke er estetiske tiltalende eller koselige. Det er absolutt en investering, men som jeg kan- fra erfaringer å ha bodd litt rundt om i USA og ved min tidligere jobb i reisebyrå- attestere på at lønner seg. Et aktivt uteliv (i natur og sentrum) for enslige og familier er nøkkelen for å etablere en sterkere tilhørighet til sentrum og Moss.

Byens estetikk bør være mer i fokus. Der har Moss mye å lære fra USA.

Hva avgjør hvem som får din stemme i det kommende valget? Ærlighet, åpenhet, de som evner å se helheten. De som ser hele bildet og helheten i planer, som står for det de sier.

Hvor tilbringes sommerferien? I Moss og på hytta i Hallingdal.

Hvorfor akkurat der? Hytta har verken strøm eller innlagt vann og er perfekt for å koble av og for å nyte naturen og gode bøker! Absolutt frihet!

Moss fordi jeg vil kunne nyte det Moss har å by på- Strandliv, stolpejakt, geocaching, turer, teste ut kajakken, samtidig som å teste ut utelivet (Cocktail, Quiz, piknik i parken). Jeg vil få med meg Christian Frederik- dagene! Ønsker også å få med meg noen sanitetsvakter med venner i Moss Røde Kors. Alltid hyggelig på vakt med venner.

Å bo i Moss er som å bo i sentrum av det man skulle ønske, friluftsliv, sjøen eller andre byer. Perfekt!

Ditt beste ferieminne? Da familien på seks tok europatur i vår Toyota Hiace og kjørte ned i Europa. Vi barna sov på seng bak i bilen og mamma og pappa sov i telt. Enkelt, billig og herlig! Uforglemmelige minner.

Og det verste? Stress på flyplasser, mellomlandinger og tung baggasje.

LES OGSÅ:

Mener denne gata må vende tilbake som «byens festgate»: – Løperne trenger dem!

Programmet for Christian Frederik-dagene er i boks: - Vårt mål er å levere gode arrangementer

Beredt for historiens største speiderleir: Hele familien reiser til USA

Skulle stupe, men fant ikke noe stupebrett...

Artikkeltags