Silje Hobbel blir sjef for kultur, aktivitet og inkludering i nye Moss

Silje Hobbel (t.v) og kommunalsjef i Rygge Heidi Bye da de snakket om faglige utfordringer i eldreomsorgen i fjor.

Silje Hobbel (t.v) og kommunalsjef i Rygge Heidi Bye da de snakket om faglige utfordringer i eldreomsorgen i fjor. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hobbel har siden 2012 vært nestleder i kommunalavdeling for helse og sosial i Moss kommune. I 2020 tar hun steget opp som øverste sjef for kultur, aktivitet og inkludering i nye Moss. I denne lederstillingen vil hun også ha ansvaret for Nav.

Hobbel har tidligere jobbet som forsker i Statens legemiddelverk og har en mastergrad i økonomi og ledelse.

– Kulturlivet skal stå sentralt i den nye kommunen, og det blir viktig å skape forutsigbare rammer for idretten og frivilligheten. Jeg gleder meg til å ta fatt på prosessen med å bygge nye Moss sammen med alle de flinke og ivrige medarbeiderne, sier Silje Hobbel i en kommentar på nye Moss sine nettsider.

Fram til den nye kommunen er etablert, vil hun være prosjektleder for kultur, aktivitet og inkludering, og ha ansvaret for å bygge opp dette tjenesteområdet, opplyses det videre.

Tilsettelsen av Hobbel ble offentliggjort samme dag som ansettelsen av Torunn Årset til teknisk, samferdsel, landbruk og miljø. Dermed er alle topplederstillingene i nye Moss besatt.

Les også: Eli Thomassen er den nye sjefen for helse og mestring i nye Moss

Les også: Johanna Lervik blir sjef for oppvekst og utdanning i nye Moss

Les også: Torunn Årset blir sjef for teknisk, samferdsel, landbruk og miljø i nye Moss

Artikkeltags