Åpner dørene for minnestund for Alexandra (21)

Åpner for minnestund: Rygge kirke åpner dørene for minnestund for Alexandra Therese Nilssen (21) lørdag kl. 12.00.

Åpner for minnestund: Rygge kirke åpner dørene for minnestund for Alexandra Therese Nilssen (21) lørdag kl. 12.00. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Rygge kirke åpnes fra klokken 12.00 i lørdag ettermiddag for alle som ønsker å tenne et lys for Alexandra Therese Nilssen, som ble drept på en hytte i Flå i Hallingdal tidligere i uken, det melder NRK.

DEL

– Kirkedøren åpnes fra klokken 12.00 og da skal Kristus-lyset i lysgloben være tent slik at de som ønsker, kan tenne lys, sier sokneprest i Rygge, Tor B. Andersen Osberg, til NRK.

LES OGSÅ: Det var Alexandra Therese Nilssen som ble drept i en hytte på Sørbåfjellet

Drepte kjæresten på hyttetur

En mann i 20-årene fra Rygge ble tidligere denne uken siktet for å ha drept samboer Alexandra Therese Nilssen da de var på hyttetur sammen. Den siktede Ryggemannen forsøkte å kjøre fra stedet, da han krasjet i en annen bil. Ryggemannen skal ha fortalt at det var han som var skyld i kollisjonen han var involvert i og som førte til at han avslørte det grufulle drapet.

Ifølge sin forsvarer skal han være dypt fortvilet og han forstår ikke hva som har skjedd ettersom dette er den jenta han elsker over alt på jord.

Det var ved 08.30-tiden tirsdag morgen at mannen frontkolliderte med en møtende bil, og det er altså på det rene at mannen selv var skyld i ulykken.

Lensmann Geir Vidme ved Flå lensmannskontor bekrefter at den siktede mannen har kjørt over i motsatt kjørefelt og at siktede skal ha oppført seg noe spesielt ved å ha vært både utagerende og ustabil.

LES OGSÅ: Ryggemann siktet for drap på samboer - er dypt fortvilet

Ekstrem belastning

Familien til Alexandra ønsker foreløpig ikke å uttale seg om drapet og savnet av datteren til Moss Avis.

– Familien er i en voldsom sorg og er utsatt for en ekstrem belastning. De har mistet den kjæreste de hadde i verden, sier familiens bistandsadvokat Gunn Iren Midtbø.

Artikkeltags