Sjørøverne skal løpe med barna

 Kaptein Rødskjegg (Odd Espen Skjærbekk), Kalle Kanon (Ole Jacob Lindberg) og Jern-Harry (Morten Heiberg) skal løpe Christian Frederik-løpet.  Foto: Trine Urstad

Kaptein Rødskjegg (Odd Espen Skjærbekk), Kalle Kanon (Ole Jacob Lindberg) og Jern-Harry (Morten Heiberg) skal løpe Christian Frederik-løpet. Foto: Trine Urstad

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Selveste Kaptein Rødskjegg bidrar til folkefesten og kaster seg ut i Christian Frederik-løpet.

DEL

Christian Frederik-løpet nærmer seg og arrangørene gleder seg. Nå kan de altså fortelle at det blir sjørøvere i løpet.

Meld deg på Christian Fredrik-løpet her

– Kaptein Rødskjegg og sjørøverne løper «Christian Frederik-løpet» sammen med barna. På startstreken vil Rødskjegg og sjørøverne stille med krutt i støvlene og løpe løpet sammen med barna som deltar, forteller Håkon Sæther i Moss2014.

– Men vi er ikke sikre på hvor fort det vil gå med sjørøverne. Rødskjegg er jo farlig kyssesyk, Kalle Kanon er ikke sterkest på løp og Jern-Harry har spist enorme mengder mat i sommer. Uansett løper de og er klare med et forrykende show på «Byfesten» etter løpet, legger han til.

Sæther utfordrer også lokale bedrifter som ønsker å vise at har både friske ansatte og fart i beina. – Eurosko har meldt på hele 17 ansatte til Christian Frederik-løpet i år, og stiller nok sterkt, sier han.

Dessuten ligger Moss-ordfører Tage Pettersen i hardtrening frem til løpet, og er så vidt vi vet den eneste med stort, tungt kjede og politisk verv som er klar for start.

– Lokale korps og kor skaper også liv. Vi har latt oss inspirere av andre løp, og har avtalt underholdning på gode publikumsplasser langs løypa. Det blir fest både for de som løper og de som ser på, avrunder Håkon Sæther.

Påmeldingssiden for løpet finner du her

Artikkeltags