I nominasjonsmøtet til Østfold MDG har Benedicte Lund blitt valgt som partiets listetopp for fylkesvalget neste høst.

Lund har lang erfaring i MDG og i lokalpolitikken. Hun sitter per dags dato i både kommunestyret i Moss og fylkestinget i Viken. I sistnevnte har Lund sittet som leder i det politiske utvalget med hovedansvaret for etablering av nye Østfold fylkeskommune.

– Jeg er glad og ydmyk over å bli valgt til å representere tidenes beste nye Østfold. Østfold trenger politikere som både kan utvikle fremtidens arbeidsplasser samtidig som det settes høyest å ta vare på mennesker og miljø. For det er stort press på både Oslofjorden, dyrka mark og naturen vår i Østfold. Veiene våre må dessuten vedlikeholdes bedre og det må legges mye bedre til rette for at flere skal synes det er lett og logisk å ta buss, sykle og gå i sin hverdag, sier Benedicte Lund i en pressemelding.

– Vi er en flott gjeng fra Østfold MDG nå som utfyller hverandre godt, og jeg gleder meg til valgkamp!, utdyper hun videre.

Med seg på laget får hun blant annet med seg:

  • Johan Johansen (36) fra Halden,
  • Madelen Roxman Ueland (37) fra Råde,
  • Lars Martin Mediaas (47) fra Fredrikstad
  • Amalie Winther (21) fra Halden.

Karina Ødegård som er fylkesleder i MDG mener Lund har den kompetansen som trengs.

– Benedicte vil med sin erfaring, sitt engasjement og kompetanse innen næringsutvikling og bygging av lokalmiljøer gi bidra til at Østfolds næringsliv gis gode grønne løsninger og gir tiltrengte trygge grønne jobber. Med seg har hun Johan Johansen og Madelen Roxland Ueland, som også er svært dyktige politikere med resultater å vise til.