Her blir kjørelæreren nesten påkjørt i rundkjøringen

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Hvordan er det egentlig man skal bruke blinklys i rundkjøringer? Blinker man seg inn eller ut? Se kjørelærerens fasit her... og se også hvordan man IKKE skal kjøre i rundkjøringer. Da vi var ute på opptak, skjedde det nemlig noe som slett ikke var etter boka... (Trykk på hovedbildet)

DEL

Oddleif Bakken har vært kjøreskolelærer i mange år, og har mye å lære bort - også til erfarne sjåfører. Nå er det rundkjøringer og hvordan du skal kjøre der, som står for tur i Moss Avis' kjøreskole. (Trykk på hovedbildet for å se videoen. Har du nettbrett? Da kan du trykke her)

Rundkjøringer, blinklys og oppkjøring

Moss Avis vil i ukene fremover gi leserne flere kjøretips. For hvordan er det egentlig man skal bruke blinklys i rundkjøringer? Blinker mann seg inn eller ut? Og hvor skal man ligge i rundkjøringen? Hvilke kryss i Moss bør man være ekstra oppmerksomme på? Og hva er det de fleste sliter med på oppkjøringen? Dette er spørsmål du vil få svar på i kjøreskoleserien på maTV. Oddleif Bakken viser hva som skiller "bestått" fra "ikke bestått" på førerprøven.

I første episode viste Oddleif Bakken hvordan man rygger med tilhenger. Den videoen ser du nedenfor:

 

Hva vil du lære?

Hva lurer du på når det gjelder kjøring og oppførsel i trafikken? Er det noe mer du vil vi skal ta opp? Eller hva irriterer deg mest i trafikken? Er det noe vi bør lære bort til sjåførene i mossedistriktet, så send oss dine ønsker og tips.

Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor, eller send oss en epost.

Epost: jappe.eriksson@moss-avis.no

Ekspert-tips: Slik skifter du til vinterhjul (se video nedenfor)

 

Artikkeltags