Én person alvorlig skadet i trafikkulykke

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet rykket ut etter melding om en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på riksvei 110 ved Ørmen onsdag ettermiddag. Én person er alvorlig skadet.

DEL

Ulykken skjedde da en personbil med henger fikk sleng på hengeren, og deretter kolliderte med møtende lastebil.

Ved 15.45-tiden melder politiet at én person skal være alvorlig skadet, og at helikopter er rekvirert.

– Fører av personbilen, en kvinne i 30-årene er fløyet til Ullevål sykehus med Sea-King. Hun er alvorlig skadet, opplyser politiets innsatsleder på ulykkesstedet Arve Hermansen.

Kvinnen som er fra distriktet kom kjørende fra Fredrikstad, mens lastebilen skal ha kommet fra Råde. Ifølge Hermansen så skal det være snakk om alvorlige ryggskader på kvinnen, men hun var ved bevissthet da hun ble fraktet av gårde i helikopteret.

– Ingenting tyder på ytterligere skader på kvinnen da hun ble sjekket på stedet, men hun vil bli undersøkt nærmere, informerer innsatslederen.

Innsatsleder Arve Hermansen ved ulykkesstedet.

Innsatsleder Arve Hermansen ved ulykkesstedet. Foto:

I lastebilen satt det en mann i 40-årene som arbeider for et Råde-basert firma. Han ble sjekket av ambulanse på stedet og kom fra ulykken uten fysiske skader, men vil bli fulgt opp av sin arbeidsgiver.

– Vi har relativt god oversikt over hva som har skjedd. Vitner og involverte parter sier at hengeren har kommet over i motsatt kjørefelt, og at det er årsaken til ulykken.

Politiet retter ingen mistanke mot lastebilsjåføren.

– Så får vi konkludere etter undersøkelse av personbil og henger om det er noe klanderverdig der, påpeker Hermansen.

Det ble lange køer på stedet, og fylkesvei 110 ved Ørmen ble stengt lenge etter ulykken. Ved 17-tiden kom bergingsbil, og politiet anslo å være ferdig med opprydningsarbeidet til rundt 18.

Klokken 18.04 melder Vegtrafikksentralen et at veien er ryddet og åpen for trafikk.

Artikkeltags