Når du har et +Alt-abonnement hos Moss Avis får du nå tilgang til appen Untold.

Tidligere i høst kjøpte Amedia inn seg i Moderne Media, Norges største frittstående podkastprodusent. Det er de som står bak tjenesten Untold.

Tilgang til Moderne Media podkaster

Mandag 12. desember ble Amedias +Alt-abonnement utvidet med tilgang til alle podkaster fra appen Untold.

Med digitalabonnementet +Alt har du fra før tilgang til alt innhold på moss-avis.no, over 70 andre aviser og direktesport.no. Nå kan du også høre mange tusen eksklusive podkaster. Reklamefritt og uten ekstra kostnader.

Untold tilbyr også tilgang til alle podkaster fra andre produsenter som ligger på det åpne markedet. Det vil si alle podkaster som er tilgjengelig i for eksempel Spotify og Apple Podcasts.

Amedias aviser satser på lyd

I 2021 lyttet én av tre nordmenn til podkast ukentlig. Det viser tall fra Kantar Forbruker & Media.

– Våre avisers satsing på lyd er et naturlig og offensivt grep som kan bidra til å sikre vår viktige posisjon i unge mediebrukeres liv. Gjennom investeringen i Moderne Media styrker vi nå innsatsen i kampen om særlig yngre generasjoners tid, samtidig som vi håper at Untold også kan være en døråpner til nye lydvaner for våre godt voksne abonnenter, sier Gisle Torheim, visekonsernsjef i Amedia.

Torheim forteller at mange av Amedias aviser har satset mer på lydformatet de siste årene, og at mange allerede har laget populære podkaster om blant annet nyheter, debatt, menneskemøter og kriminalsaker.

Noe for alle

– Vi har jobbet for å gi våre abonnenter tilgang til alt det gode og eksklusive innholdet i Untold siden vi kjøpte oss inn i Moderne Media. Untold har virkelig noe for alle, uansett alder, interesser og hvor du bor. Nå kan totalabonnentene våre kose seg med alt fra humor, helse og livsstil, til viktige historiske hendelser, privatøkonomi, og spennende kriminalsaker.

I Untold finner du mange kjente stemmer. Én av disse er komiker Dag Sørås som står bak humorpodkasten «Debrief med Dag Sørås». Andre podder fra Moderne Media er «Henrettelsespodden», «Truecrimepodden» og «Historiepodden».

I appen finner du også «Herlige hjem» med Birgitte Lund Nakken og Johannes Brun, «Pengesnakk» med Lise Vermelid Kristoffersen og «Sykt Ærlig» med Martine Halvorsen.

Slik får du tilgang

Hvis du har et +Alt-abonnement fra Moss Avis, laster du ned appen Untold fra Google Play eller App Store. Du logger inn med samme aID-bruker som du benytter for å logge inn på moss-avis.no.

På moss-avis.no oppgraderer du enkelt til et +Alt-abonnement.

Trykk her for å komme til "Min side", hvor du administrerer abonnementet ditt.