Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du stemme! Hvilken film skal vises på årets utekino?

Artikkelen er over 1 år gammel

Utekino i Moss er blitt en viktig tradisjon. Og tradisjonen tro kan du være med på å bestemme hvilken film som skal vises på kvelden.

Siste: Etter planen skulle vinneren kåres 1. april, men av hensyn til koronasituasjonen flyttes det til 20. april.

– Det er blitt en tradisjon i byen vår. Det har vært veldig hyggelig hvert år. Vi har hatt litt ymse vær tidligere, men vi har trua på at det skal bli fantastisk vær i år, sier en entusiastisk Kristin Utakleiv ved Moss i Sentrum.

Utekinoen arrangeres fredag 28. august på Elveplassen ved Verket Scene.

Klokken 18 på kvelden skal filmen Børning 2 vises inne på scenen for å ivareta de yngre barna som vil være med.

Bildeserie: Se hvem som var på Grease-forestillingen på utekino

Tre valgmuligheter

Klokken 21 vises publikumsfilmen som stemmes fram av Moss Avis' lesere. Her er alternativene:

1: Notting Hill

2: E.T.

3: Ghostbusters

4: Mamma Mia!

Avgi din stemme nederst i saken.

– Alle er hjertelig velkomne. Vi er litt opptatt av å vise klassiske filmer. Det finnes så utrolig mye bra gamle filmer. Så kjære mossinger: valget er ditt, sier Utakleiv.

Gratis og hyggelig

Arrangementet er helt gratis og har en miljøprofil.

Arrangørene ønsker at man bestiller billetter på Ticketco, rett og slett for å ha en billett å vise til. Det er plass til ca. 400 på kinoen inne på Verket Scene klokken 18, men langt flere ute ved Elveplassen klokken 21. I hvert fall 1500, anslår Utakleiv.

– Her kan man bare ta med sin egen stol, egen kopp og eget pledd. Hvis ikke kan man bestille fra Fretex, legger hun til.

Utakleiv eksemplifiserer at en gjeng på fjorårets utekino tok med seg et skikkelig rigg med bord, stearinlys og sofabord og gjorde arrangementet til en ekstra hyggelig kveld. Andre må gjerne gjøre noe lignende om de ønsker.

Utekinoen er i år som i fjor et samarbeid mellom flere aktører: Moss i Sentrum, Moss kommune, Sparebank 1 Østfold og Akershus, DNB, Odeon Kino, Amfi Moss, Höegh Eiendom og Verket Scene.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.