Gå til sidens hovedinnhold

Nitrist

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Må bare si at jeg syntes det er nitrist å lese avisa idag… Moss Avis har som kjent gått ned til 3 utgaver i uka og idag er det da den andre dagen uten avis. Mandagen ble jeg også trist men ristet det av meg men idag kryper det mere på meg. Det er nok mange mossinger med meg som er enig i at ritualet med å slå opp avisa hver dag er noe vi setter høyt.

Moss Avis sier at jeg har forandret meg, og at jeg som leser har forandret dem. De sier at jeg jeg fått nye vaner og nye behov … - du har blitt mer digital, mer avhengig av å holde deg oppdatert til enhver tid, sier de…. Og det har avisa rett i. Det er noen år siden nå hvor jeg innså at papirutgaven for meg var overflødig og at for meg var bedre å lese morgendagens avis digital kl 21 på kvelden, fordi jeg i mitt verv som lokalpolitiker ville være tidlig ute med å lese nyhetene. Men at min iver etter å lese lokale nyheter skulle påvirke dem til å ta dette valget for oss… at min tanke, som også var påvirket av et miljøvern hensyn, om at den digitale versjonen av avisa i min hverdag kunne ta over plassen for papirutgaven…. At min trang etter å ytre meningene mine nå skulle være med på å frata oss avisa som vi er så glad i annenhver dag var ikke noe jeg drømte om. For meg så er ikke dette annet en et stort skritt i feil retning. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å si opp mitt abonnement og jeg kommer selvfølgelig til å fortsette og framsnakke min lokalavis og bidra med å gi den innhold, men idag slo det meg hvor trist dette er.

Kommentarer til denne saken