Din guide til åpningstidene i julen

Vinmonopolet holder stengt julaften, og 1. og 2. juledag.

Vinmonopolet holder stengt julaften, og 1. og 2. juledag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det kan være vanskelig å holde styr på de ulike åpningstidene i butikkene i julen, derfor har vi samlet en oversikt for deg.

DEL

Det viktigste å huske på når det gjelder åpningstidene i julen, er at de fleste butikker holder stengt 1. og 2. juledag. Noen unntak finnes det likevel.

Her har du en oversikt over åpningstidene til kjøpesentrene i distriktet og et utvalg av andre butikker og dagligvarer.

Amfi Moss:

Amfi Moss har utvidet åpningstidene med én time hver kveld denne uken frem til torsdag. Åpningstidene er da altså fra kl. 09-21. Lille julaften holder kjøpesenteret åpent fra kl. 9-20, mens på julaften er senteret åpent fra kl. 9-13. Senteret er stengt 1. og 2. juledag, mens det ellers i romjulen er normale åpningstider. Nyttårsaften er det åpent fra kl. 9-15.

Mosseporten:

Mosseporten har ordinære åpningstider hele denne uken. På julaften er senteret åpent fra kl. 09-13. Deretter er det stengt 1. og 2. juledag. I romjulen er åpningstidene normale. Nyttårsaften holder senteret åpent fra kl. 10-15.

Rygge storsenter:

Rygge storsenter har åpent én time lenger onsdag og torsdag, og stenger dermed kl. 21 istedenfor kl. 20. Lille julaften er det normal åpningstid, mens på julaften er senteret åpent fra kl. 9-13. Senteret holder som de fleste andre steder stengt 1. og 2. juledag, mens det i romjulen er normale åpningstider. På nyttårsaften er det åpent fra kl. 10-15.

Vestby storsenter:

Denne siste uken før jul holder Vestby storsenter åpent fra kl. 10-21. På julaften er åpningstidene fra kl. 9-13. Senteret holder stengt 1. og 2. juledag, mens det ellers i romjulen er åpent fra kl. 10-20. Nyttårsaften er det åpent fra kl. 9-16, mens det som de fleste andre steder er stengt 1. januar.

Norwegian Outlet i Vestby: 

På outletet i Vestby må du huske å handle de siste julegavene før julaften, da er det nemlig stengt. Det er også stengt 1. og 2. juledag, men ellers i romjulen er det ordinære åpningstider. På nyttårsaften er det åpent fra kl. 10-16.

Vinmonopolet:

Vinmopolet har vanlige åpningstider til og med lille julaften. Det er stengt julaften, og 1. og 2. juledag. Ellers er det normale åpningstider fra tirsdag 27. til fredag 30. desember, og på nyttårsaften er polet åpent fra kl. 10-15. Dette gjelder i Moss, Rygge, Vestby og Son.

Nordby Shoppingcenter:

I tillegg til alle shoppingmulighetene i distriktet vårt, er det mange som tar seg turen over grensen rundt juletider. Nordby holder åpent som normalt frem til og med torsdag denne uken. Lille julaften holder senteret åpent fra kl. 10–18 (matbutikken fra kl. 9-19). Julaften og 1. juledag holder Nordby stengt, mens senteret holder åpent fra kl. 11–18 på 2. juledag. Ellers i romjulen er det normale åpningstider (kl. 10-21). Nyttårsaften er det åpent fra kl. 10–15 (matbutikken fra kl. 9-15), mens senteret er stengt 1. nyttårsdag.

Systembolaget Strömstad:

Systembolaget langs Oslovägen holder åpent som normalt, det vil si fra klokka 10 til 19, frem til og med lille julaften. Det er stengt julaften, 1. juledag og 2. juledag. Ellers i romjulen er det normale åpningstider, mens det er åpent fra kl. 9-15 på nyttårsaften. 1. nyttårsdag er det stengt.

Plantasjen Rygge:

Denne uken er det normale åpningstider hos Plantasjen frem til julaften. På julaften er åpningstidene fra kl. 09-13. 1. og 2. juledag holdes det stengt. I romjulen er åpningstidene normale, og på nyttårsaften er det åpent fra kl. 10-16. 1. nyttårsdag er det stengt.

Posten:

Dersom du ønsket å få pakken frem til jul, blir du kanskje ikke overrasket når vi forteller deg at pakken burde ha vært sendt nå. Åpningstidene hos posten for øvrig avhenger av hvilken butikk du henter posten i. Høyden postkontor har åpent fra klokken 10 til 13 på julaften. I romjulen er åpningstidene fra kl. 09-17, mens på nyttårsaften holder de åpent fra kl. 10-13.

Kiwi Melløs og Råde:

Kiwi Melløs og Kiwi Råde holder åpent hver dag i julen bortsett fra 1. juledag. 2. juledag holder de åpent fra klokken 10-21. Det samme gjelder 1. nyttårsdag.

Artikkeltags