Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips: Fyldig oddsprogram denne fredagen. Sjekk våre analyser!

Oddstips håndball-EM:Norge tar medalje i håndball-EM

Oddstips skiskyting: Tarjei Bø knuser Martin Fourcade

Oddstips Premier League: Bramall Lane er et mareritt for London-lagene

Håndball-EM: Program håndball-EM menn 2020

Vikinglotto: Nordmann vant over 2,5 millioner kroner i Vikinglotto

Det er ingen tvil om at fredagens sportslige høydepunkt på langoddsprogrammet er Norges åpningskamp i håndball-EM mot Bosnia. Det spilles totalt fire kamper i håndball-EM fredag. Det er også Premier League-fotball på menyen der Sheffield United tar imot West Ham. I tillegg er det en kamp i Ligue 1 i Frankrike. I Oberhof er det sprint verdenscup for menn i skiskyting. Det er ellers en kamp i Get-ligaen i ishockey og det er fire kamper i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 392 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Norge tar medalje - 2,70 (spillestopp kl. 20:30)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det er all grunn til å ha forventninger til Norge i håndball-EM. De norske håndballgutta i dette EM. Det ble sølv i VM i 2019 etter at Norge knuste Tyskland 31-25 i semifinalen. Dessverre for Norge ble finalen mot Danmark en nedtur, Danmark var helt overlegne og vant 31-22. I EM i Kroatia tok Norge seg videre til hovedrunden, men hadde kun to poeng med inn og tapte også 28-32 mot Kroatia i mellomrunde. Vi slo Sverige 28-25 i den avsluttende kampen i hovedrunden, men måtte vinne med større sifre og endte opp på 7. plass i mesterskapet.

FGigantpott i Eurojackpot! Fredag kan du vinne ca 392 millioner kroner. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Norge er havnet i gruppe med Frankrike, Portugal og Bosnia og nøkkelkampen blir søndagens kamp mot Frankrike. Vi tapte for nettopp Frankrike i gruppespillet i forrige EM og det tapet ble kostbart, all den tid lagene tar seg med poengene fra gruppespillet videre til hovedrunden.

Slik gruppene er satt opp blir det garantert Danmark i hovedrunden og det blir trolig også Sverige. Men Norge er så gode nå, at det kan gå. Skaden til veteranen Bjarte Myhol er naturligvis en svekkelse, men Christian Berge har en bred tropp nå.

2,70 i odds på at Norge tar medalje er slett ikke verst betalt og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset