Gå til sidens hovedinnhold

Torgeir tok prisen

Artikkelen er over 3 år gammel

En tydelig overrasket Torgeir Hansen fikk mandag kveld Moss by´s kulturpris 2017, i konkurranse med et tredvetall kandidater.

- Dette var litt av en førjulsgave. Jeg har ikke tenkt på meg selv som kandidat til kulturprisen, men er selvfølgelig både smigret og utrolig stolt, sier en meget fornøyd prisvinner på telefon til Moss Avis.

Torgeir Hansen, kanskje best kjent fra Torgeir & kjendisene, hadde nettopp mottatt den gledelige nyheten av lederen i SOK, Øivind Tandberg-Hanssen, og hadde ikke helt tatt nyheten innover seg når Moss Avis ringte.

- Årets kulturpris går til en artist som har over flere år satt Moss på musikk-kartet, og han har også vært en fin ambassadør for byen. Det at Hansen fikk Spelemannspris i 2016, vitner vel på alle måter om at prisvinneren er en verdig vinner, sier Tandberg-Hanssen.

- Men det er klart at jeg har jo jobbet for prisen. Med over 4000 konserter og 25 år på "veien" er det jo ekstra hyggelig å bli satt pris på. Ikke minst inn i en travel desembermåned, sier Hanssen, som i følge han selv er halvveis på jobb.

Prisen deles ut 2. februar 2018.

Kommentarer til denne saken