Behn går til radioen

Artikkelen er over 2 år gammel

Ari Behn blir programleder på P4.

DEL

Forfatter, kunstner, tidligere prinsessegemal og mossing Ari Behn går nye veier. Nå blir han programleder i et helt nytt radioshow sammen med Michael Andreassen på P4. Ifølge en pressemelding fra kanalen fikk de to en så god kjemi da Behn hadde arbeidsuke i Michael Direkte, at de to nå får sitt eget program.

«Ari & Michael» skal sendes midt på dagen hver søndag, og de to skal snakke med aktuelle gjester om personlige opplevelser og aktuelle saker. Tanken er at det ikke bare er de enkle tingene i livet som tåler å tas frem i dagens lys. Andreassen som har kjent Behn lenge, er sikker på at han vil egne seg veldig godt som radioprogramleder.

– I tillegg til at Ari er et usedvanlig interessant menneske med en eventyrlig bakgrunn, er han genuint interessert i andre menneskers historie, sier den erfarne P4-programlederen i pressemeldingen.

Programredaktør i kanalen, Anders Opsahl, omtaler Behn som en fargeklatt.

- Etter at Ari gjestet «Arbeidsuken» med Michael var det enkelt å høre at disse gutta hadde en usedvanlig god kjemi. De utfyller hverandre på en flott måte og når de kan invitere gjester fra øverste hylle er jeg overbevist om at det kommer til å gnistre ut av radioen, sier han.

Denne våren er Behn også TV-aktuell med "Ari og halve kongeriket" på TV3, om livet hans fra da han og Märtha Louise skilte seg.

LES OGSÅ: Ari, Anja og Espen fylte kunstgalleriet

Artikkeltags