Deler ut heder og ære til mediefolk i Østfold – og inviterer inn folk flest til begivenheten

Leder i Østfold Redaktørforening Øivind Lågbu og leder i Østfold Journalistlag, Anne-Lene Frølandshagen inviterer publikum når de skal hedre sine medlemmer onsdag kveld.

Leder i Østfold Redaktørforening Øivind Lågbu og leder i Østfold Journalistlag, Anne-Lene Frølandshagen inviterer publikum når de skal hedre sine medlemmer onsdag kveld.

Østfold Journalistlag (ØJ) og Østfold redaktørforening (ØR) skal hedre sine medlemmer. Arrangementet er åpent for publikum, og finner sted i Fredrikstad førstkommende onsdag.

DEL

De to foreningene skal dele ut sine priser til journalister og medieledere i fylket førstkommende onsdag.

– Publikum er hjertelig velkommen mellom klokken 19 til 20. Det blir også anledning til å høre distriktsredaktør Grete Ruud fra NRK Østfold fortelle om statskanalens videre satsing i fylket og stille henne spørsmål om dette, sier leder i ØJ, Anne-Lene Frølandshagen.

ØJ har sitt årlig møte og skal dele ut ØJ-prisen for 2019, samt hederlige omtaler til journalister som er tilsluttet Norges journalistlag, og som har utført sine konkurransebidrag i løpet av det siste året.

ØR skal dele ut sin «Klapp på skuldra»-pris til en medieleder som har gjort ekstraordinær innsats i senere tid. Det er fjerde gang denne prisen deles ut.

– Dette er en flott anledning for folk flest til å bli mer kjent med journalister og medieledere som står bak den daglige nyhetsdekningen, og få snakke med dem ansikt-til-ansikt. Arrangementet er i 5. etasje i Gjensidigebygget ved Stortorvet 3, Fredrikstad: Publikum vil bli sluppet inn via personalinngangen ved Gjensidiges kundemottak, fra klokka 18.45, sier Frølandshagen.

Artikkeltags