Kaster seg over supertilbudene

  Av
  Artikkelen er over 2 år gammel
  DEL

  Årets store shoppingfest er igang, og allerede klokken kvart på seks fredag morgen åpnet dørene på Norwegian Outlet, hvor det er ventet 50.000 besøkende.

  Ifølge Moss Avis' reporter på stedet var det imidlertid mindre folk enn de siste årene som sto og ventet på å slippe inn.

  Stekepanner

  Også trafikken sørover på E6 gikk greit. For to år siden sto det lange køer nordfra på E6 før avkjøringen til Vestby Nord.

  - Jeg tror det bli et fantastisk kickoff. Lagt opp til mye kos i dag og morgendagen, sa Einar Sørland, daglig leder for Norwegian Outlet rett før åpningen.

  Blant dem som var tidlig ute, er Marlen Dæhlie. Hun fikk tak i noen gensere på begrenset timestilbud, selv om hun ikke rakk fram før det var tomt:

  -Taktikken var å ikke stresse så mye og håpe på å få noe. Vi fikk ingen ting, men så ser vi tre kjekke menn med mange gensere og spør pent om vi kunne få noen. De var snille og ga meg dem, sier hun.

  Mange står klar til å kaste seg over de forskjellige timestilbudene, og det går heftig for seg når det legges frem jakker og stekepanner til gi-bort-priser.

  Også kjøpesenteret på Vinterbro åpnet dørene klokken seks. Der var det godt med ledig parkeringsplass på morgenkvisten. Både Amfi Moss, Rygge storsenter og Mosseporten åpnet dørene klokken syv.

  Det er ingen kamp om varene på Amfi Moss i morgentimene på Black Friday.

  Skuffet

  Elisabeth Johansen er en av de som stod opp tidlig fredag for å lete etter julegaver. Hun var på Mosseporten kjøpesenter klokken syv, og dro derfra videre til Amfi Moss. Hun har ikke funnet det hun kom dit for og er generelt skuffet over butikkene.

  - Det virker som at det er veldig mye rester som ligger rundt. Jeg er på leting etter en fritidsbukse som er satt ned ganske mye, men jeg har ikke funnet riktig størrelse i noen av butikkene. Jeg føler meg egentlig snytt, sier hun.

  Hun forteller viere at hun har en liste med de tingene hun skal ha, og derfor ikke kommer til å gjøre noen impulskjøp.

  - Nei det skjer ikke! Jeg holder meg til å kjøpe de julegavene jeg kom hit for. Hvis jeg finner dem da, sier Johansen.

  Vi følger smått og stort av det som skjer utover dagen.

  Se direkteoppdateringene her

  Artikkeltags