Denne tjenesten kan øke verdien på boligen din

ØKER VERDIEN: - Boligmappa følger eiendommen ved et salg, og et godt servicehefte kan øke verdien på eiendommen din, fortsetter Svendsen

ØKER VERDIEN: - Boligmappa følger eiendommen ved et salg, og et godt servicehefte kan øke verdien på eiendommen din, fortsetter Svendsen Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Digipost har lansert integrasjon med Boligmappa. Denne uken slippes tjenesten i Østfold.

DEL

Brukere av Digipost kan i dag motta fakturaer, kvitteringer, post fra det offentlige og mye mer i sin digitale postkasse, men nå har tjenesten blitt enda bredere. 16. juli ble det nemlig rullet ut en nyhet - til glede for alle som eier egen bolig i Østfold.

– Mange oppbevarer allerede viktig informasjon i Digipost siden tjenesten er kryptert, og brukerne selv eier alt innholdet i postkassen sin. Nordmenn er opptatt av bolig, og god dokumentasjon er verdt å ta vare på, så vi er glade for å utvide tilbudet i Digipost med Boligmappa, sier direktør Thomas Mathisen i Digipost i en pressemelding.

Digipost har inå ntegrert Boligmappa i sin tjeneste. Det betyr at alle som logger på Digipost får tilgang til hele boligmappa til eiendommen sin.

Boligmappa er serviceheftet til alle bygg og boliger i Norge. Håndverkere sender inn dokumentasjon direkte, som samsvarserklæringer, bilder og garantibevis. Boligeieren kan også laste opp det hun vil, som kvitteringer og fargekoder.

I tillegg finner man nyttig informasjon fra Eiendomsregisteret, som omsetningshistorikk, tidligere eiere, servitutter og heftelser.

Alt dette finner man nå under den nye menyen "Bolig" i Digipost.

- Dette er en ny kurs for Boligmappa, som vi er svært fornøyde med å ha fått til. Det sier Per-Christian Svendsen, daglig leder i Boligmappa i pressemeldingen.

- Vi er ikke så opptatt av hvor boligeiere får tilgang til dokumentasjonen og informasjonen knyttet til eiendommen sin. Det viktige er at boligeiere får tilgang enklest mulig, og det er gjennom tjenester de allerede bruker. Digipost er i så måte en super match.

- Boligmappa følger eiendommen ved et salg, og et godt servicehefte kan øke verdien på eiendommen din, fortsetter Svendsen. - God dokumentasjon er derfor verdt å ta vare på. Det har nå blitt enda enklere med koblingen i Digipost.

Artikkeltags