Fant person omkommet etter røkutvikling i Onsøy

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En person er funnet omkommet i en bolig i Kjærrelia i Onsøy, opplyses det fra politiets operasjonsledelse.

DEL

Nødetatene meldte lørdag formiddag at de har rykket ut etter en automatisk brannalarm som ble utløst klokken 11.13 i en bolig i Kjærrelia i Onsøy. Først ble det fra nødetatene meldt om røkutvikling og tomt hus. Etter klokken 16 melder Øst politidistrikt at boligen likevel ikke var tom, skriver f-b.no

– Det ble etter kort tid funnet en livløs person på adressen. Mannskaper fra Fredrikstad Brann- og Redningsvesen startet umiddelbart med livreddende førstehjelp og senere overtatt av helse. Men livet sto ikke til å redde. Avdøde er foreløpig ikke identifisert. Åstedet undersøkes nå av kriminalteknikkere. Årsak til røykutviklingen på stedet er foreløpig ikke kjent, men politiet ser ikke bort ifra at dødsårsak kan ha en sammenheng med røkutvikling, heter det i en melding fra Øst politidistrikt.

– Det er grunn til å tro at det er en mann av polsk statsborgerskap. Det er snakk om en voksen mann. Vi kan fortsatt ikke fastslå identitet, sier Terje Marstad, oppdragsleder ved politiet i Øst, til VG.

Boligen i Kjærreveien har kun innvendige skader etter røkutviklingen.

Tips Oss
SMS: MATIPS til 2005 Telefon: 95 89 61 91 tips@moss-avis.no

Artikkeltags