Har åpnet kafé i dansebutikken

Artikkelen er over 2 år gammel

Dansebutikken On Point har blitt til dansebutikk, kafé og smoothiebar i ett.

DEL

Det har skjedd mye i lokalene til Eldbjørgs ballett- og dansestudio i Klostergata den siste tiden. I oktober åpnet dansebutikken On Point. Nylig åpnet de en kafé og smoothiebar. Den er også en del av On Point.

– Jeg er medeier i firmaet her og har bodd i utlandet i mange år. Så kom jeg hjem nylig og da så vi muligheten for dette. Jeg er utdannet innenfor ernæring og var opptatt av å gjøre dette til et sunt konsept, forteller daglig leder Camilla Bache-Mathiesen.

Danseskolen som har over 600 barn har dermed fått en butikk og kafé vegg i vegg. Bache-Mathiesen trekker fram at barna som trener på ballettskolen kan svippe innom for et sunt mellommåltid i form av en smoothie med sukker kun fra bær. Foreldre kan utnytte tiden mens barna trener til å slappe av på kafeen. Samtidig er kafeen åpen for andre som vil ta turen, forteller den daglige lederen.

– Jeg tror ikke det er noe annet som ligner på dette i Østfold, sier hun.

– Hvordan har det gått så langt?

– Det har vært veldig bra. Vi er kjempefornøyde. Det er klart at noen ganger er det plutselig masse folk og så er det stille. De første to timene er det mange. Det har vært stort sett veldig bra hver dag så vi håper at det holder seg, svarer Bache-Mathiesen.

Artikkeltags