Gå til sidens hovedinnhold

Han er den nye styrelederen i DNT Vansjø

Artikkelen er over 3 år gammel

Helge Jodalen går av som styreleder i DNT Vansjø, og Øystein Kjærnes tar over vervet.

– Etter fire år i sjefsstolen takker vi Helge Jodalen for en strålende innsats som leder, og er veldig fornøyde over at han fortsetter å bidra med andre oppgaver i foreningen, sier daglig leder Evy Eliassen i DNT Vansjø.

Øystein Kjærnes har takket ja til en toårsperiode som styreleder.

Kjærnes bor på Jeløy, er gift, har to barn og fem barnebarn. Han er utdannet ingeniør, men har gjennom arbeid i Arbeidsmarkedsetat, trygdeetat og Blå Kors, stort sett hatt arbeid relatert til mennesker med behov for bistand til å komme tilbake i arbeid eller i meningsfull aktivitet.

Han har også lang erfaring i ulikt frivillig arbeid: Cafe Nattugla i Moss, fengselsarbeid og krisetelefontjenesten til Kirkens SOS, samt menighetsarbeid.

– Øystein er en sporty fyr som liker offroadsykling og som har meldt seg på til Grenserittet 2018.  Ellers ivrig og glad familiemann, hagearbeider og turgåer alle sesonger, forteller Eliassen, som ønsker den nye styrelederen hjertelig velkommen. 

Selv sier Øystein Kjærnes:

– Jeg ser på DNT med sin store medlemsmasse som en viktig samfunnsaktør i arbeidet med å fremme aktivitet og folkehelse og hindre utenforskap i samfunnet. DNT Vansjø er i denne sammenhengen en stor ressurs for de fire kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler. Foreningen ønsker å spille på lag med offentlige og frivillige aktører i det viktige arbeidet med å inkludere stadig flere mennesker i friluftslivsaktiviteter

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.