Advarer mot ekstremt glatte veier etter E6-ulykke ved Årvollkrysset

Østfold-politiet har det hektisk på morgenkvisten, og har fått inn mange meldinger om utforkjøringer i distriktet. Bildet er tatt etter at en bilist havnet utenfor veien på fylkesvei 120 i Våler.

Østfold-politiet har det hektisk på morgenkvisten, og har fått inn mange meldinger om utforkjøringer i distriktet. Bildet er tatt etter at en bilist havnet utenfor veien på fylkesvei 120 i Våler. Foto:

Av

Det er stedvis ekstremt glatt på veien i hele Østfold, og politiet ber bilistene kjøre forsiktig.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Ett felt på E6 ved ble stengt på grunn av bilberging etter en ulykke i nordgående felt mot Oslo ved Årvollkrysset torsdag morgen. Politiet fikk inn melding om ulykken ved 05:40-tiden.

Alle nødetatene rykket ut til singelulykken.

Ved 06:40-tiden var bergingsbil på plass og begge felt vil snart bli åpnet.

- Det skal ikke være snakk om noen personskade. sier Ingar Signebøen, operasjonleder i Østfoldpolitiet til Moss Avis. Han sier at det skal være snakk om en bilist som trolig har fått trøbbel på glatta.

- Det er meldt om glatte veier over hele Østfold i morgentimene, så kjør forsiktig, sier Signebøen.

Ved 06:40-tiden var bergingsbil på plass og begge felt vil snart bli åpnet.

Utforkjøring i Våler

Ved 07.15-tiden skled en bil av veien på fylkesvei 120 i Våler, og nødetatene rykket ut. Sjåføren ble tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet, men det skal ikke være snakk om alvorlig personskade.

Mannskap fra politiet i Østfold har hatt en hektisk morgen, og sier til vår reporter på stedet at det er ekstremt glatt, og ber folk om å ta hensyn til føret når de setter seg bak rattet.

På samme tidspunkt hadde Østfold-politiet fått melding om hele seks utforkjøringer på det glatte føret.

Vegtrafikksentralen melder forøvrig også om generelt svært glatte kjøreforhold på Østlandet, og oppfordrer alle om å kjøre pent og etter forholdene.

Artikkeltags