Bil kjørte i autovernet på E6 ved Mosseporten

UHELL VED AVKJØRINGEN: Uhellet skjedde ved den nordgående  avkjøringen på E6 ved Mosseporten.

UHELL VED AVKJØRINGEN: Uhellet skjedde ved den nordgående avkjøringen på E6 ved Mosseporten. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Øst politidistrikt melder klokken 13.40 mandag at en bil har kjørt i autovernet i nordgående avkjøring på E6 ved Mosseporten i Moss.

Det meldes videre at trafikkuhellet skal skyldes at føreren har fått et illebefinnende.

– Fører er kjørt til legevakten med ambulansen og skal ha vært ved bevissthet. Det er ingen andre biler eller personer som er involvert i hendelsen. Det er materielle skader på autovern og den aktuelle bilen, opplyser operasjonsleder fra Øst operasjonssentral, Ronny Samuelsen til Moss Avis.

Alle nødetater rykket ut til ulykken bekreftes det videre fra operasjonssentralen.

– Avkjøringen er noe sperret grunnet arbeid på stedet, og vi er der fortsatt, forteller Samuelsen til Moss Avis ved 14-tiden.

TILHENGER: En bil med tilhenger kjørte ut på E6 ved Mosseporten mandag. Et kjøleskap som lå på tilhengeren ble slengt ut i veien.

TILHENGER: En bil med tilhenger kjørte ut på E6 ved Mosseporten mandag. Et kjøleskap som lå på tilhengeren ble slengt ut i veien. Foto:

Trafikken skal gå sakte forbi stedet ifølge politiet.

Flere ved industriområdet på Solgård Skog ble vitne til uhellet:

– Jeg hørte det skranglet i en bil. Det var noen voldsomme metalliske lyder. Jeg gikk ned for å se, og da sto bilen i grøfta mens hengeren lå på siden mens et kjøleskap lå i veien, forklarer en som ble vitne til oppstyret som fulgte deretter.

Da han hørte lyden var han ikke i tvil om hva det var snakk om.

– Heldigvis virket begge som satt i bilen til å være oppegående. Den ene personen virket til å ha litt plunder med å gå, forteller vedkommende.

Autovernet hadde fått seg en tydelig trøkk i sammenstøtet med bilen.

– Den har også tatt med seg en stor lyktestolpe, sier vitne.

Artikkeltags