Onkel og nevø kjørte i fylla på E6, krasjet i Nordbytunnelen og truet folk på legevakta

Av og
Artikkelen er over 2 år gammel

Bildene fra kamera i Nordbytunnelen viser at det var en 16 år gammel gutt som satt bak rattet da bilen krasjet inn i midtdeleren så bildeler sprutet natt til torsdag. Guttens onkel var passasjer i bilen.

DEL

E6: Klokken 03:40 natt til torsdag fikk politiet i Follo første melding om en bil som hadde kjørt inn i midtrabatten i nordenden av Nordbytunnelen .

Det lå knuste bildeler i veien, men bilen var ikke å se.

Da politiet stanset bilen på E6 inn mot Oslo, prøvde to personer å løpe fra patruljen, men de ble raskt innhentet.

- Vi stoppet en mann i 30-årene fra Oslo og hans 16 år gamle nevø. Her mistenkte vi fyllekjøring og det er ennå ikke klart hvem som faktisk kjørte bilen, sa Ronny Samuelsen, operasjonsleder ved Øst politidistrikt til Amta.

De to nektet blåseprøve og ble tatt med til legevakta i Ski for utvidet blodprøve.

- De var begge lite samarbeidsvillige og de truet helsepersonellet, så det ble litt håndtering i forbindelse med prøvene, sier Samuelsen.

Mannen og gutten ble anmeldt og saken blir nå etterforsket.

Bildene fra kameraet i Nordbytunnelen viser nå at det var en 16 år gammel gutt som satt bak rattet da bilen krasjet inn i midtdeleren så bildeler sprutet natt til torsdag. Guttens onkel var passasjer i bilen. Det skriver Østlandets Blad.

Måten bilen oppførte seg på i trafikken, gjorde at det var mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Meldingene gikk dessuten ut på at det var to personer i bilen. Bilen fortsatt på E6 nordover retning Oslo. – Bilder fra Vegtrafikksentralen viser at bilen har krasjet i en midtrabatt i Nordbytunnelen på grunn av vingling, opplyser operasjonsleder Erik Loe i Øst politidistrikt til ØB.

Det er ikke midtrabatt i Nordbytunnelen, men i forbindelse med nattestengning av tunnelen er det ene løpet stengt og trafikken i begge retninger dirigeres gjennom ett løp.


Artikkeltags