- Det var overraskende at de henla saken så fort. Det virker ikke som om de har ressurser til å ta disse sakene på alvor, sier en oppgitt André Sørling.

- Vi hadde håpet at de i det minste kom opp og banket på dørene i nabolaget, men jeg  har ikke hørt noe om at det har skjedd, sier han.

Alvorlig skadet

Katten deres, Pjusken, forsvant 11. oktober i år, og dukket opp igjen med store skader. Det viste seg at den var skutt med luftgevær, og den ene kulen sitter fortsatt inntil kattens strupe. Det ble også funnet biter av en luftgeværkule ved det ene øyet, som ble skadet.

Noen uker senere kom en annen katt i nabolaget hjem med store skader. Denne måtte avlives på grunn av skuddskadene.

Etter det Moss Avis har fått opplyst, skal ytterligere to katter være funnet døde i det samme området. Disse skal være levert til Jeløy Dyreklinikk. Så langt har det ikke lykkes Moss Avis å få noen kommentar fra dyreklinikken om hvorvidt det er foretatt noen obduksjon av disse kattene som kan vise hvorvidt også disse to kattene er skutt.

NOAH mener at mistanken er grunn nok til å gå til anmeldelse, og velger å politianmelde alle sakene.

LES OGSÅ: Anmelder kattedrap ved Mosseskogen

Forsvant på nytt

Ifølge Sørling skaper skyteepisodene frykt i området.

- Jeg vet at det er folk som har lyst til å skaffe seg katt, men som rett og slett ikke tør, sier han.

Også barna er redde.

- De tenker jo sitt, sier han.

Etter at Pjusken kom hjem igjen har den opphold seg innendørs en lang periode. Og etter at den begynte å bevege seg utendørs igjen, har den holdt seg rundt huset.

- Vi slapp den ut på tirsdag, og har ikke sett den siden. Den er veldig hjemmekjær, så nå begynner vi å lure på om det har skjedd noe igjen, sier han.

Sørling er bekymret, men ikke bare bare på kattenes vegne.

- Hvis det er barn som står bak dette, er det et kraftig varsku. Men hvis det er voksne, er det enda mer varsku, sier han.

Det har fredag kveld ikke lykkes Moss Avis å få noen kommentar fra politiet om kattedrapssakene i Moss.